Sider

Kærlighedserklæringer

17 maj 2010


Jeg får ofte nogle store og ordrige kærlighedserklæringer fra Alberte, hvor der bestemt ikk er sparet på pompøse ord og vendinger. Men når hun, som igår aftes, kigger på mig og siger "mor du er min allerbedste ven, i morgen skal vi to lege sammen" så ved jeg der er noget om snakken.
Hav en god dag :)

6 kommentarer:

 1. Ja, det er skønt med kærlighedserklæringer:)
  Jeg tegner altså gerne mønster over til dig på vesten. Det er lidt nemmere for Farmor så.

  SvarSlet
 2. Hej Heidi.
  En lille historie fra igår:
  Min Jonas på næsten 6 spurgte mig mens han tegnede: Mor, hvordan skriver man Jeg elsker dig ?? Fluks fik moren tydeligt vist bogstaverne på en lap papir, mens hjertet hoppede. Tegningen fik jeg bagefter. Vi blev enige om at klistre den op på væggen så vi ser den hver morgen og bliver mindet om at vi elsker hinanden og ikke skal råbe af hinanden og være sure. Og knægten spurgte mig sørme her til morgen om jeg nu også havde tænkt over "det med tegningen". Mit hjerte svulmede...
  Hav en god dag.

  SvarSlet
 3. Åh - hvor skønt....jeg fik også en - hvad skal vi kalde det - erklæring af anden art fra yngstebarnet i lørdags, hvor jeg stod i fuld krigsmaling, lang kjole og høje sko - parat til at indtage naboens bryllupsfest. Wilma kigger op og ned ad mig - 'Mor, jeg synes du er grim - men du er sød'....så meget for at bruge en time på make-up og hår - tsk tsk.

  SvarSlet
 4. Det er så lækkert med de kærlighedserklæringer..:) Man smelter jo helt..;)
  Her fik jeg den første "elsker mor" i lørdags - så der var lige et styks mutti med tårer i øjnene..;)
  Ha' en dejlig aften - håber I har fået leget godt..
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Herlig lille pige du har der. Har lige læst dit indlæg om mødres hjerter der også kan græde. Hvor har du da ret, jeg fik flere gange en klump i halsen, kan jo kun alt for godt kende situationen.
  Men er det så ikke også bare helt fantastisk at have de små øjeblikke hvor man i den grad bliver bekræftet af sine små kærlige væsner? :o)
  Håber I havde en rigtig dejlig dag sammen.

  SvarSlet
 6. Hej Karen hvor er det pænt af dig, det kan godt være jeg vil tage imod tilbuddet, så skriver jeg lige til dig, det er virkelig fantastisk du gider :)

  Sine hvor er det en sød historie :)

  Groovymama
  Nøj sikke sandheder :) men hvor er det sjovt :)

  Anne
  Det ER da også stort, kan godt forstå det gav våde øjne. Når Alberta bare snakker som et barn på 3 og ikke som en i en disneyfilm bliver jeg også så rørt stadig. Jeg kan også huske jeg elsker dig den første gang :)

  Demselv
  tak for din kommentar, ja jeg har fundet ud af jeg ikke er den eneste der ikke kan leve op til egne forventninger om hvordan man er en god mor ALTID :)
  Vi havde en dejlig dag tak

  SvarSlet