Sider

uhm

22 juni 2011

Jeg ser rigtig mange lækre ting hos Ann-Christine som jeg får lyst til at lave. Oftest bliver det ved lysten, men hun har vist en opskrift på nogle flødekarameller med delikat saltsmag som jeg måtte prøve. De er  gode, de er prøvespist i forskellige temperaturer, min favorit er ca10 min efter de er kommet ud af køleskabet.

7 kommentarer:

 1. Heidi - jeg smagte en idag... MUMS...

  Men men men - dine billeder Heidi, er helt vidunderlige. Tænk at en karamel kan tage sig så smukt ud. Faktisk har jeg lige på min blog lavet et indlæg om din blog (dine billeder) - Må jeg stjæle det her og sætte på indlægget?

  Knus
  rikke

  SvarSlet
 2. Umm, de er også på min to-do :) Resultatet ser imponerende proff ud, -både hos dig og hos AC.

  SvarSlet
 3. Kære Rikke
  Tag endelig hvad du skal bruge :)
  Jeg har lige lavet et lille glas til Tine, jeg er nemlig kommet til at love hende kage for længe siden, og mon ikke hun gladeligt deler ud. Den du fik har sikkert været "varm", jeg var nemlig helt overbevidst om de måtte være bedst helt bløde , men det forholder sig faktisk ganske anderledes :)

  Kære Mette
  Mine er ikke helt så meget i samme størrelse som hos AC :) faktisk kunne jeg igår slet ikke fatte hvordan hun havde fået dem så pæne, men dem jeg skar var åbentbart ikke kolde nok, det var meget nemmere i dag. Du må prøve det er nemt!

  SvarSlet
 4. Det ser godt nok lækkert ud! yummy!

  SvarSlet
 5. Fint lille billed af jeres skønne knage i BoligLiv... Det er da mega sejt!

  SvarSlet
 6. Glad for at du kan lide dem :-) Mine blev også bedst kort tid efter de kom ud af køleskabet. Tror måske de skal have lige et par minutter længere end jeg havde regnet med først

  -og tak for dine søde ord :-)

  SvarSlet