Sider

weekend

16 januar 2012

Fredag havde Alberte mad-dag. Hendes valg faldt på kinesiske pandekager med and og roulade til dessert. Lad mig sige det sådan: rouladen var rigtig god og Albertes anretning fejlede heller ikke noget :)
Søndag gik op i surdej og brødbagning, der blev dog også plads til en tur i parken med det ene barn vi havde hjemme søndag.
Jeg kan iøvrigt berette at min surdej virker fortrinligt, der er blevet bagt både emmer/hvedebrød, grove boller og rugbrød helt uden gær, jeg er vild fascineret.







5 kommentarer:

  1. Dejlig med en surdejs status...;)
    Det ser lækkert ud det der kommer ud af den...;)
    Hej fra Maja B

    SvarSlet
  2. Smukke, smukke billeder!
    Jeg er skræmt og fascineret af surdej, men må snart tage mod til mig og prøve det af.

    SvarSlet
  3. Et tillykke er vel på sin plads:-).. Opskrift på "hvidt" brød modtages gerne. Synes det bliver for surt, det jeg laver.

    SvarSlet
  4. Hej Maja
    jeg synes brødet er rigtigt godt, måske er det også lidt fascinationen over det kan lade sig gøre :)

    Hej Ida
    Ja det skal du da prøve

    Hej Christina
    Ihhh tak :)
    Nogen egentlig opskrift fulgte jeg vist ikke, jeg tog udgangspunkt i mine sædvanlige i forhold til væskemængde og salt, men måske skal jeg prøve at skrive lidt ned

    SvarSlet
  5. Du tager virkelig nogle fine billeder! Meget stemningsfyldte :-)

    SvarSlet