Sider

brød

15 februar 2012

måske ikke så interesant når jeg ikke engang har skrevet opskriften ned, men jeg er bare så glad for min surdej virkelig virker nu.


10 kommentarer:

  1. Mums det ser virkeligt lækkert ud!!

    SvarSlet
  2. Hold da op hvor er det blevet flot, tillykke med surdejen.

    SvarSlet
  3. Ej det ser godt ud!
    Spændende...

    SvarSlet
  4. Jeg har netop sat min første brøddej med surdej til hævning i køleskabet, Meyers emmerbrød. Er spændt på, om det bliver Som det skal! Har det taget mange forsøg før dit blev vellykket? Det ser helt rigtigt ud med den flotte skorpe og store lufthuller.

    SvarSlet
  5. Hold da op et lækkert brød... det ser da for dejligt ud :-) Bliver helt sulten

    Knus
    Rikke

    SvarSlet
  6. Ej, hvor ser det bare godt ud det brød.
    Hvad er din opskrift på både surdej og brød?
    Er lidt tøvende mht at afprøve en surdej, men det her brød giver da blod på tanden!
    Håber du skriver opskriften
    :) Birgitte

    SvarSlet
  7. Åh jo, et godt billede af et godt brød er altid interessant i mine øjne. Det ser lækkert ud

    SvarSlet
  8. hej tak for kommentarer
    Jeg har desværre ikke opskriften men tog udgangspunkt i brusebadsboller fra Aurion
    http://www.aurion.dk/documents/00045.pdf
    men opskriften er med gær og jeg brugte vel 1/2 surdej i stedet og jeg brugte havregryn, groft ølandshvede og hvedemel. Men glemte at skrive målene op, eller opgav da jeg havde puttet så meget ølandshvede i at der ikke var plads til alm. hvedemel og jeg måtte tilsætte mere vand.
    Men næste gang prøver jeg at være mere struktureret og skriver ned.
    Ida min surdej har virket hver gang til rugbrød, men jeg har ikke før fået de store huller jeg gerne vil have i det lyse brød. Jeg tror det er den manglende røremaskine der er årsagen. Den største forskel denne gang var at jeg virkelig VIRKELIG brugte lang tid på at ælte.
    God weekend allesammen

    SvarSlet
  9. 1/2 dl surdej skulle der stå.

    SvarSlet
  10. Hej Heidi.
    Må jeg ikke godt få opskriften på det lækre brød??? :D

    SvarSlet