Sider

we are small

26 februar 2012

Holger og Alberte har fået en gave fra We are small. Holger fik en polo og Alberte den fineste kjole. Holger var svær at fange med kameraet, pludselig var der spildt på trøjen og nu er den til vask. Kjolen derimod, blev foreviget godt og grundigt og som det ses på billederne er den fantastisk at danse i. Tøjet er bestemt godkendt af både mor og børn. Det er uden tvivl rart at have på og nemt at leg i.  Der er flere gode sager fra den nye forårskollektion jeg er ret forelsket i. Specielt den meget meget fine bondeskjorte kan jeg ikke rigtigt få tankerne fra. Eneste ulempe ved kjolen for Alberte er at hun er nødt til at vente på sommer før hun kan få den på, ihvertfald udendørs.


8 kommentarer:

 1. Det er bare så fint...
  Frederikke har også fået præcist den kjole, og hun er rigtigt glad for den.. Det jeg er mest vild med er cowboyskjorten, den er bare helt vildt fin på.. Det er et af de bedste stykker tøj jeg har haft til Carl Emil tror jeg.. :)

  SvarSlet
 2. Hej Rakel
  Jeg så den faktisk godt inde hos dig, den er så fin. De shorts Frederikke har er også skønne men Alberte nægter noget med ben og vi gider ikke tage kampen. Hun har lidt men der bliver ikke købt mere så længe hun har det på den måde, det får hun lov at bestemme og så er det nemt for os :)

  SvarSlet
 3. Hej Heidi
  Vi var så heldige at få skjorten til Georg, og den er bare så fin. Jeg har planer om at Otto også skal have en... Alberte er godt nok blevet stor.
  Sov godt.

  SvarSlet
 4. Så fin kjole - kan den ikke bruges med en basisbluse under og et par leggings.. indtil sommeren viser sig ?

  SvarSlet
 5. Hold da op hun ligner sin mor...

  SvarSlet
 6. Super gode billeder :)


  Hilsen

  Jacob
  mobil reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlet