Sider

kender I det

20 august 2012

med at gå helt i stå over "fotomapperne" på computeren. Nu er det sket igen her og jeg kan slet ikke løsrive mig. Godt jeg kun har billeder to et halvt år tilbage på denne computer. Havde jeg haft små helt nyfødte mennesker at kigge på også, var jeg da ikke kommet i seng i dag.10 kommentarer:

 1. Jeg er så dårlig til at rydde op i computeren, men falder altså også i staver når jeg kigger på ældre billeder. Forunderes over alt det lort jeg har foreviget (læs mærkværdige blogbilleder), små fusser og lækre babyer, skønne ferier og små øjeblikke jeg havde glemt. :)

  Det er fine snapshots du har der, og forunderligt som tiden flyver forbi uden man opdager det. Faktisk er det også lidt hyggeligt at se dig foran kameralinsen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er først nu begyndt at slette mærkværdige (blog) billeder fordi vores computer brokker sig over pladsmangel. Det tror da i øvrigt pokker når der findes 96 billeder af samme blomst og 127 af samme lyserøde børnesko :)

   Det er ikke billeder af høj kvalitet men lige ved disse kan jeg præcis huske stemningen og situationerne da de blev taget.

   Ja det er ikke meget jeg optræder foran kameraet, jeg har det bedst bagved :)

   Slet
 2. Jamen det er jo derfor, det er så svært at rydde op... det samme sker, når man åbner en glemt skuffe med gamle ting og sager, fordi man vil have gjort plads og lavet orden... så sidder man pludselig der og læser gamle breve i stedet : )

  SvarSlet
  Svar
  1. åh ja det sker også når jeg skal rydde op i børnenes tøj, eller mine gamle noter (som faktisk er væk nu, endelig endelig)

   Slet
 3. Alt for godt. Og jeg er enig med Maiken, fint at se dig front stage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja sådan ser jeg ud, der har vist været et enkelt eller to før :) hvis jeg har mødt bloggere "live" er det børnene de kan kende :)

   Slet
 4. Dejlige billeder du har lagt ind

  SvarSlet