Sider

må man lege med maden

21 august 2012

Når man får en skolepige er der pludselig områder, hvor vi i hvertfald, er kommet til at tænke "gud det har vi aldrig lært hende noget om" fx. penge.

I dag har der været cafe på skolen, hvor man kunne købe forskelligt mad, lavet af et af de andre hold. I går gik det op for os, at Alberte ikke rigtigt ved så meget om penge.

Vi var slet ikke "bekymret" for at sende hende afsted med penge til mad i stedet for madpakke. Vi var helt sikre på at de større børn i cafeen, hellere end gerne vil hjælpe de mindre med betalingen, men vi kunne mærke på Alberte, at hun faktisk gerne ville kunne selv.

I dag slap vi nemt om ved maden, men vi benyttede lejligheden til at lege lidt med penge.

Så er der i det mindste håb for at Holger kender forskel på en femmer og en tokrone når han starter i skole om 3 år.10 kommentarer:

 1. Hihi... Det er spændende for dem, at lære gennem leg!

  Ganske hyggeligt ser det ud... ;)

  Sensommer hilsner
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nu også hyggeligt :) lidt hektisk fordi vi er lidt hys med penge og håndvask. Jeg overvejede at vaske pengene inden :)

   Slet
 2. Ej, det skal vi da også i gang med. Georg kan overrhovede ikke kende mønterne! Men vi ha da heldigvis et år endnu. Er hun glad for at gå i skole?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen
   Alberte er så glad for at gå i skole så hun fortsætter ;)
   Det er meget hyggeligt at lege med penge

   Slet
 3. Hjælp! Synes egentlig vores ældste-barn kunne alle de der ting "af sige selv"... Men yngsten kan da SLET ikke det der - og hun skal osse i skole om et år..

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har en dreng og en pige og der er altså så stor forskel, men ja vi glemmer også den lille indimellem. Vi er ihvertfald ikke så systematiske med at lære ham ting. Han følger på en eller anden måde bare med.

   Slet
 4. Hos os leger vi også med maden.
  Har tidligere lavet et spaghetti-indlæg med det...
  Det ser ellers hyggeligt ud og dejlig blog, du har dig.

  Kh Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lene
   Tak :)
   Jeg må ind og lure spagettiindlæg !

   Slet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud (:

  - Kit

  SvarSlet