Sider

en ret helt god søndag

30 september 2012

i dag har vi fået malet vores vinduer færdige, en skøn fornemmelse. De har trængt i de 6 år vi har boet her, vi har bare ikke lige fået det gjort. Hvor vi før havde meget mørkebrune vinduer, har vi nu fine sorte, det pynter.

Til eftermiddagskaffen inviterede Alberte farmor og farfar på kage. Hun genoplivede en gammel klassiker, som jeg helt havde glemt, men som hun har lavet i skolen. "rå æblekage" med flødeskum og makroner. Opskriften er enkel. Hun skrællede og rev 6-8 æbler og lagde dem lagvis i et fad med knuste makroner og toppede med let pisket flødeskum.
5 kommentarer:

 1. Mmm, det ser lækkert og frisk ud. Og med en flamingo på toppen kan det da næsten ikke blive bedre.

  SvarSlet
 2. Det er en skøn fornemmelse at strege ting på to-do listen (og den dårlige samvittighed) og toppe det af med efterårskage. :)

  SvarSlet
 3. Åh Heidi, det lyder pænt med de sorte vindueskarme! Jeg kan lige se det for mig :) Her i alle vores hus overvejelser tænker jeg tit på jeres dejlige hus :)

  SvarSlet
 4. Åh, hvor ser det lækkert ud! ;)

  SvarSlet
 5. Ja det er super lækkert med rå æblekage - jeg har opfundet en variant af opskriften her: http://snullemor.blogspot.dk/2012/06/sund-blekage-mmmm.html
  - lidt mere besværlig, men også virkelig god : )

  SvarSlet