Sider

udendørs

03 april 2013

Lige nu er der jo konflikt i Danmark, den optager meget af min tid og tankevirksomhed og jeg har egentlig behov for at skrive noget om den.

Der er bare det med den konflikt, at den er så kompleks, og der er så mange forhold i den konflikt der bekymrer mig, både forhold der handler om mig personligt, forhold der handler om børnene og forhold der handler om den danske arbejdsmarkedsmodel.

Mens jeg prøver at få styr på hvor jeg skal starte, har jeg nogle billeder fra lidt af den del af påske, der foregik udendørs.
6 kommentarer:

 1. Det fylder også meget i mit hoved. Jeg synes virkelig det er trist det hele. Mest synes jeg det er trist for børnene lige nu, for selvom de sikkert vil påstå at længere ferie er godt, så ved jeg, at de savner skolen.

  SvarSlet
 2. Kan kun give dig ret. Som elev på en SOSU skole, fylder konflikten også rigtig meget hos mig. og efterlader desværre dumme bekymringer og frustrationer i mit hovede :( Jeg håber bare de hurtigt finder på en løsning.

  SvarSlet
 3. Konflikten skaber utryghed for fremtiden...

  Knus
  ChristinA

  SvarSlet
 4. Åh jeg kunne også sige mange ting. Jeg bliver ikke kun bekymret - jeg bliver også så provokeret af de udsagn denne konflikt desværre også afføder..

  SvarSlet
 5. Hi there mates, how is all, and what you would like to say concerning this post,
  in my view its really remarkable designed for me.

  Here is my homepage; jocuri educative pentru copii online

  SvarSlet
 6. Super fint billede, hvor ænderne flyver!

  SvarSlet