Sider

pull apart brød med kanel, æble og morgenfrue

20 oktober 2013

i går fik vi prøvet det berømte pull apart brød. Vores bedste undskyldning for at bage for tiden er at alle de æbler vi har i haven jo skal bruges til noget.

Igen blev jeg inspireret af The food club og tog udgangspunkt i Dittes opskrift med fyld af kanel, kardemomme og æble. Vi ændrede lidt undervejs og lavede en lidt mere krydret dej med kardemomme, tørret ingefær og tørret morgenfrue. Vi fyldte med æble, sukker og kanel.

 Det var en succes, næste gang har jeg dog lovet Alberte og Holger at droppe æblerne.




14 kommentarer:

  1. Smukke billeder ... - og sikket et smukt brød/kage. Jeg har så mange æbler, så det er bestemt et must at prøve denne opskrift af :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for det. Ja du skal altså prøve. På Dittes side er der et link til en vejledning til at "samle" brødet den er god

      Slet
  2. Hold nu op hvor ser det godt ud.

    Hilsen Gitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Det smagte også godt, rigtig godt :)

      Slet
  3. God ide, vi har også haven fyldt med æbler, og noget skal de jo bruges til....

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke ;) tror måske det ville være godt med revet æble, stykkerne

      Slet
    2. nå jeg fik da ikke det hele med.. :) det jeg ville skrive var at stykkerne gerne ville falde ud.

      Slet
  4. Ej det gad jeg godt prøve. Typisk at man prøver at proppe noget sundt i:).. Til ingen verdens nytte..

    SvarSlet
  5. Orv, det brød ser lækkert ud, det må jeg da vist prøve...

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det skal du prøve, det var faktisk lækkert, ikke i den sunde ende men lækkert.

      Slet
  6. uhmnnn det lyder godt sådan et pull apart brød. Haps!

    SvarSlet
    Svar
    1. ja jeg har planer om et mad et af slagsen næste gang.

      Slet
  7. Øj, hvor ser det dg godt ud!

    - Anne

    SvarSlet