Sider

Nederdele

09 marts 2010

Alberte går ikke i bukser! sådan er det bare og efter jeg har accepteret det faktum er det meget meget nemmere af komme i tøjet hver morgen. Det betyder også at jeg med god samvittighed kan bruge tid på at sy nederdele. Jeg lavede den på billedet i går og damen blev rigtig glad og har den selvfølgelig på i børnehave i dag. Nu er jeg gået igang med en orange hvor jeg vil forsøge mig med balloneffekt. Bare det lykkedes :)
 
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Sådan var min ældstedatter også. Nægtede at gå i bukser. Så jeg havde et kæmpe lager af strømpebukser til hende. Men så en dag (for 2år siden - da hun var 12) vendte det lige pludselig. Så nu er hun til begge dele.

  SvarSlet
 2. Jeg forstår da godt at din datter ikke vil gå i bukser, det ville jeg da heller ikke hvis min mor syede mig så fine nederdele...

  (bortset fra det kender jeg det alt for godt. Jeg har en lille pige der kun går i kjole/nederdel og en stor der praktisk taget aldrig vil. Begge dele er lige besværligt for der er altså lejligheder hvor den ene slags påklædning er mere praktisk end den anden).

  SvarSlet
 3. Tænk Marie på 7 år er stadig ligeglad med, hvad hun har på.. næsten.. men hun har altså ikke favoriter som f.eks. at din datter kun vil i kjoler..

  Men jeg har også syet den model som du har lavet.. og de er så fine.. Og så strutter de.. det er vel også et hit..
  Fedt stof for øvrigt.. Klem fra C

  SvarSlet
 4. Sikke en fin nederdel!
  Jeg har det samme stof til at ligge, der skal transformeres til en kjole! Det er bare super sødt!
  Glæder mig til at se "ballonmodellen"

  SvarSlet
 5. Hej Henny
  Da Alberte var "lille" gik hun meget i nederdel men jeg tror hun syntes det var lidt besværligt så da hun begyndte at få en mening om tingene nægtede hun nederdele, så stoppede jeg produktionen og vi købte bukser, nu er vi et andet sted :) jeg glæder mig til begge dele tiden!
  Marina
  Hvor er det skønt med forskellige børn, det er bare lidt svært at arve ;-)
  Jeg vil give dig ret der er en anledning til begge dele, og jeg ved faktisk hvor smart det er med nederdel i overgangen uden flyverdragt?
  Christina
  Det må være dejligt at marie ikke er så "firkantet" Men Alberte får også kun lov i et vist omfang, hun har fx en Hello kitty t-shirt til gymnastik, hvis hun fik lov skulle hun altid have den på, men der holder vi altså fast. Desuden skulle hun alligevel have nyt tøj, ellers havde vi ikke bare kasseret bukserne, men nu tænker vi lidt mere på at tage hende med på råd fordi det sparer os for bøvlet i hverdagen.
  Sarah
  Det er bare skønt det stof! Jeg fik det godkendt af Alberte inden jeg gik igang med at sy, jeg nyder sådan at se hende i grønt, ellers er hun pt ret stejl med drenge og pigefarver. Den alder altså!
  Jeg tror også det er fint som kjole:)

  SvarSlet
 6. Nej hvorfor dog gå i bukser, når ens mor kan lave så fantastiske nederdele...

  SvarSlet
 7. Så fin!! Hvor svært er det med sådan en nederdel..? Karoline kunne godt bruge én til sin 2års fødselsdag..:)
  Virkelig flot stof - hvor har du fundet det henne?
  Kh Anne

  SvarSlet