Sider

Nyt betræk til voksi

07 april 2010


Jeg har syet et nyt betræk til min veninde (eller til min venindes søns voksipose) . Jeg fik helt frie hænder og hold da op hvor jeg håber, hun synes lige så godt om farverne som mig!
Jeg er tilfreds med resultatet, men sidder alligevel og tænker. Mon hun hellere ville have haft den uden uglen? skulle jeg have lavet det træ indeni alligevel? kan hun overhovedet lide orange? er hun ærlig hvis hun ikke kan lide den?
Kender I også det med at blive frygtelig usikker når det I laver skal flytte hjemmefra?

23 kommentarer:

 1. Ja mon ikke! holder den syning nu? skulle jeg have lavet det, eller det? osv.
  Hun kan da ikke andet end synes den er lækker, og uglen er så fin! ;o)

  SvarSlet
 2. Den er da ualmindelig lækker! Meget "eksklusive" farver og så fint med de orange detaljer. Ikke mindst ternene på uglens mave, skønne er de :)
  Jeg er sikker på, at din veninde vil blive oprigtig vild med den. Ellevild!

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er du god.. den er rigtig fin.. jeg er imponeret over, at du bare kaster dig ud i det :-) Jeg tør ikke gøre det :-)

  SvarSlet
 4. Gud hvor jeg kender den følelse. Frie hænder på bestilling er bare ikke nemt!
  Den er ellers blevet flot og det er jo et kæmpe stykke arbejde du har gjort der. Er da også sikker på at hun bliver så glad for den.

  SvarSlet
 5. Flooooooot arbejde Heidi - de orange detaljer er lige i øjet - Love it! Det må din veninde bestemt også gøre... Men ved præcis, hvad du mener med last minutes præstationsangst... ;)

  Glæder mig til at høre, hvad hun siger til den...

  KH Helle

  SvarSlet
 6. Den er virkelig fin - har du et mønster til betræk til voksipose et sted fra?

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin... tager du mon mod bestilling og i så fald til hvilken pris? De er fine.. har selv en gammel arvet voksi, som absolut ikke er køn..!

  SvarSlet
 8. Hvis hun ikke syntes om den, er hun et skarn :-) Den er simpelhen så flot! - og det orange passer så godt sammen med de øvrige farver.

  SvarSlet
 9. Årh den er godt nok fin Heidi!
  Jeg er vild med farverne og de orange detaljer - og orange er ellers ikke min farve..;) Håber den falder i god jord (Den skal den nu nok)
  Jeg vil så gerne lave et nyt betræk til vores Slee-bee - men kan ikke helt overskue hvor jeg skal starte..;)

  SvarSlet
 10. Hvor er den bare lækker! Skønne farver! Ih ville ønske jeg også turde/kunne sy et betræk til min voksi.

  Jeg er sikker på at den bliver et hit.

  SvarSlet
 11. Den er utrolig lækker, Heidi - lækkert stofvalg, og hvem ville ikke kunne li den??? Jeg syns som regel selv jeg har det sådan når jeg modtager gaver lavet med kærlighed, at dem kan man bare li - osse selvom man måske selv ville have lavet det i helt andre farver eller m. ræve i stedet for ugler eller nåed... Mon ikke din veninde har det lissådan??? KH Lisbeth

  SvarSlet
 12. Gry
  Jeg vidste næsten det ikke bare er mig :) Tror den faldt i god jord!
  Mette
  TAK, jeg var faktisk nervøs for om ternene var for tøsede, men synes også det blev en god uglemave:) Jeg er vild vild med din vest! Jeg må lige indenom og kommentere, det nåede jeg ikke i morges
  Christina
  Kan du så komme igang, det er ikke så svært når den først er tænkt igennem. Men jeg forstår dig! det er meget nemmere for mig for jeg har jo lavet den som en lille tjeneste fordi jeg synes det er hyggeligt, hvis jeg skulle sælge ville jeg nok være mere betænkelig! Men et godt råd er at sy snore i i stedet for at lave huller, jeg har prøvet begge dele og hver det bare meget nemmere med syede snore!

  SvarSlet
 13. Line
  Tak for din kommentar, tænk at få ros fra en mester ;) Hun er glad heldigvis
  Sandra
  Jeg har selv en voksi, så jeg har tegnet betrækket af, men jeg tror du kan købe mønster på TS, denne har ikke huller til håndtag, hvilket gør det MEGET nemmere.

  SvarSlet
 14. Rakel
  Jeg er ikke god nok til at sy endnu:) til at sælge af mit arbejde, men jeg har købt materialer for ca. 280. Jeg har syet den til min veninde og jeg tror på eventuelle skønhedsfejl bedre kan tilgives når den ikke har kostet andet end stoffet :)
  Hvis du kan finde tiden til det kan du hurtigt få lavet en skøn skøn pose, det ved jeg med garanti
  Et godt råd er at sy snore i posen i stedet for at lave hullerne, det går hurtigere og risikoen for at lave "forkerte/grimme" huller undgåes jo også.
  I øvrigt har jeg en (hurtig) DIY på lerting på min blog. Men jeg bruger selvtørrende ler, der kan købes i (næsten) alle hobby forretninger, samt stempler som jeg har købt hos Anettes stil og papir, men de kan også købes i Panduro. Jeg har desuden fundet ud af at det er meget nemmere at bruge fimo eller cernit når jeg laver figurer sammen med Alberte for det tørrer ikke som leret, men holder sig blødt indtil vi er færdige. Prinsessestemplerne er nogle der hører til et (prinsesse) poste sæt Alberte engang har fået. Skriv hvis du har spørgsmål :)

  SvarSlet
 15. Anne
  Jeg tror bestemt hun blev glad, hun er slet ikke kritisk og meget nem at lave noget til men jeg blev pludselig i tvivl om hun nu hellere ville have haft en anden "stil" :)

  SvarSlet
 16. Helle
  Jeg glemte da dig, tak for din forståelse :) Jeg kunne slet ikke få armene ned .. indtil den var færdig så blev jeg "nervøs" Hi hi overvejede at sy en mere så hun selv kunne vælge, jeg skal nemlig bruge en mere til Holger når han skal starte i vuggestue.

  Heldigvis blev hun glad, men hun er altså også nem at glæde :)

  SvarSlet
 17. Den er da SINDSSYGT lækker, mand!!
  Og åh, hvor jeg kender og elsker/hader frie kreahænder. 'Jeg kan li alt det du laver', siger damen til en og indeni tænker man 'HA! Det er da fordi du ikke har set alle de hæsligheder jeg OGSÅ kan frembringe';))
  Som regel går det jo alligevel og den her kan du med rette være mindst lige så glad for selv som modtageren:)

  SvarSlet
 18. den er så flot Heidi. Sikke en heldig veninde - jeg er sikker på at den falder i god smag

  SvarSlet
 19. Annchen
  Tak. Jeg ved ikke lige hvordan sleebe ser ud, men mon ikke du kan lure den og tænke en variant igennem. Det er alt arbejdet værd, jeg pønser på at lave endnu en til Holger, stærkt inspireret :)
  Kridte vidte
  Tak, du skal bare prøve at springe ud i det, tror jeg:) Jeg har snydt og lavet klippet den i to stykker (forstykke og bagstykke) der er altså ikke syninger med huller til håndtagene
  Kolorista Lisbeth :)
  Jeg har det faktisk ligesom dig, jeg kan blive helt rørt ved tanken om den tid og energi der ligger bag:) Og hun blev glad

  SvarSlet
 20. Lis
  Tak, jeg var lige ved at skrive og spørge dig om de påsyede snore fungerer, jeg valgte at lade være fordi jeg ikke orkede at få at vide det bare er noget skidt, der ikke virker :) dovenskaben længe leve, men jeg ønskede jo heller ikke at undlade de orange snore :) men men men jeg tror nu det funker, jeg har lavet snore på indesiden som dynens snore kan bindes i og det virker ikke som om dynen skubber sig rundt.
  Christina
  Tak :) og stort tillykke med farmand :)

  SvarSlet
 21. Ihhh hvor er det fint, uglen er bare prikken over i'et. Har også selv syet betræk til min søns voksipose, puha når man først kommer igang, tager det ene betræk jo det andet.

  Vh Mette

  SvarSlet
 22. I think this is one of the so much important information for
  me. And i'm glad studying your article. However want to remark on some normal things, The website taste is wonderful, the articles is in reality excellent : D. Good task, cheers

  Feel free to visit my homepage ... the clickbank code
  Also visit my website ...

  SvarSlet
 23. What's up, just wanted to say, I enjoyed this article. It was helpful. Keep on posting!

  Here is my blog post - best home loan for bad credit

  SvarSlet