Sider

langsom lørdag med nye rammer

25 februar 2013

Vi havde en rigtig tiltrængt og langsom lørdag. Den startede med at vi afleverede Holger og Alberte hos deres farmor og farfar til overnatning. Bagefter kørte vi afsted mod rammemanden, hvor vi havde afleveret ikke mindre end 9 billeder til indramning. Kun enkelte var nye, men alle fortjente nye fine rammer der passede rigtigt i størrelsen.

Vi synes selv vi var ret gode for da vi kom hjem igen, gav vi os til at skurre og skrubbe for ligesom at byde ordentligt velkommen. Imens lå rammer med billeder pænt og ventede i bilen.

Da enorme mængder støv var blevet flyttet og alt keramik og andre støvsamlere var vasket af kunne det sjove begynde.
Nogle billeder kom tilbage hvor de hører til og andre fik nye pladser. Vi er tilfredse og det gør altså en forskel når tegninger, print mm bliver rammet ordentligt ind.

Efter alle strabadserne var der tid til at tage hul på en bog jeg har fået af Gyldendal, samt prøvesmage en helt vildt god pæretærte med hasselnødder. Opskriften ryger selvfølgelig på bloggen, jeg har sagt det tidligere, når noget smager rigtigt godt er det fejt ikke at dele.


15 kommentarer:

 1. Jeg har lige selv skrevet et indlæg hvor jeg også har langsommelighed med......
  Det er også for mig vigtigt at billeder får en god ramme....det pynter.

  Fine billeder du viser og jeg er vild med dine egne.

  KH bedstemorkaren

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen
   Ja rammerne gør altså en forskel.
   Jeg har ikke selv lavet nogen af billederne. Min svigerfar har lavet nogle af dem og Alberte vores datter har også bidraget :)

   Slet
 2. Rammerne betyder så meget!

  Syntes jeg kan se et tryk fra myminmy- men hvad med de andre- fortæller du ikke lidt om dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret med Myminmy, det har faktisk ventet et halvt års tid på en ramme så det vsr godt at få op :) jeg skal nok vise mere.

   Slet
 3. Fedt billede I fik købt hos Tank. Var inde for at tjekke hjemmesiden efter din anbefaling. :)

  Billederne kommer virkelig til sin ret i fine rammer. Ni indramningers må da være noget af en udskrivning? Er ved at få rammet en plakat ind lige nu og det skal jeg give omkring 500. kr for...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil også gerne høre mere om billederne. :)

   Synes i øvrigt det ser så fint ud at rammerne varierer. :)

   Slet
  2. Det var nu ikke så slemt m prisen, ingen kostede i nærheden af 500 sikkert noget m størrelsen.


   Jeg vil gerne vise mere frem, så det får jeg gjort måske når det bliver weekend :)
   Vi fik 3 slags rammer, sort alu, eg og sort træ og vi synes også at det er fint det skifter lidt. Vi har dog en galleriliste i eg,, der er de sorte rammer bedst.

   Slet
 4. Så fint Heidi! Du er god til at finde lækre tryk. Selv er jeg på udkig efter fotokunst, det er jeg blevet rigtig nysgerrig på.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Ida :) vi har faktisk kigget en del på fotokunst og synes det er så flot, men kan vist bare ikke helt finde ud af hvordan vi skal bruge det herhjemme, på en eller anden måde bliver det lidt forkert for os, men vi ville så gerne :)

   Slet
 5. Jeg tænker også, at det må koste en del at få indrammet så mange billeder, men det er jo det hele værd :) De er virkelig flotte, du må gerne skrive mere om dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Prisen var ikke så slem, mange af dem er små og rammemanden er god og billig :)

   Slet
 6. Som datter af gallerimand må jeg også sige at rammer er virkelig, virkelig vigtige. Min far fik indrammet nogle billeder i røget eg. For søren det var LÆKKERT!!!
  Håber vi må se mere af hvad I får op på væggene :)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Røget eg lydder rigtigt lækkert,og lidt dyrt. Vi var faktisk ude i at prøve at lave nogle rammer selv, også fordi Thomas som snedker kan være lidt emsig med trækvaliteten :) jeg kan huske du har nogle ret lækre rammer selv.

   Slet
 7. Smukke billeder I har - jeg vil gerne se/høre mere om dem...?
  /tina

  SvarSlet
 8. Det ser så fint ud. Der er intet bedre end fin kunst på væggene. Jeg kreerer selv illustrationer, og der er intet bedre end at købe noget nyt til væggen :-)

  SvarSlet