Sider

jul i stuen

07 december 2014

1. december pynter vores husnisser op på børnenes værelser. Det er fast. Resten af huset er det som regel mig der sørger for. Jeg syntes først jeg havde tid i går, så først der, blev min kasse med julepynt fundet frem. Jeg har ikke meget pynt, men det jeg har betyder noget for mig, så det er altid et glædeligt gensyn af få det op ad kassen.

Meget af vores pyntning til jul handler egentlig om at få stille noget af det pynt vi allerede har på nye måder/pladser. Derfor starter jeg også altid med at samle nips og sager på vores spisebord. Bagefter fordeler jeg med lidt pynt indimellem.

En ting er dog fast og det er rundstokken i vores vindue mod vejen. Faktisk er rundstokken blevet permanent, men pynten hører julen til. Hvert eneste stykke pynt betyder noget særligt og jeg er altid lidt nervøs for det fine porcelæn når jeg hænger det op. Grisen er nok 10 år gammel og et af de første rigtige stykker julepynt jeg købte. Hjertet har jeg fået af dygtige Christina. Englen er ny og en gave fra en vens søde moster, der lige syntes den passede til mig. Så bliver jeg glad.5 kommentarer:

 1. Det er så skønt at høre fra dig herinde, Heidi! Jeg ku' ha' skrevet fuldstændig det samme, for tilgang og fremgangsmåde har vi til fælles :) Rundstokken bemærkede jeg i sommers, og jeg er drøn misundelig på den, det er bare smart! Sådan en ønsker jeg mig i min næste bolig.

  SvarSlet
 2. Søde Ida TAK, det betyder så meget for mig med en kommentar. Det er sjovt for jeg pyntede og pyntede men egentlig er det meget lidt jeg har fået op :)

  SvarSlet
 3. Jeg ærgrer mig stadig over at jeg ikke nåede at købe nogle af Christinas fine julehjerter :)

  SvarSlet
 4. Man ved aldrig om der kommer flere til salg, måske er du heldig :) jeg glæder mig rigtig meget til lørdag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig, det bliver dejligt endelig at møde jer :)

   Slet