Sider

Kiropraktor

20 november 2009

I går havde jeg en af husets herrer med til kiropraktor. Det var den mindste og det har ikke været uden spekulationer. Jeg synes faktisk det er en hårdhændet behandling af en lille fyr på 4 måneder. Men men men, hvad gør men ikke, for at få bare lidt tid til at være kreativ! siden Holger blev født har han sovet meget lidt og kun korte lure, derudover er han næsten fast gået i seng omkring 23.30. Jeg har prøvet rigtig meget, bla. tålmodigt at vippe og vippe og vippe og vippe. Jeg har læst lange artikler om børns søvnmønstre, fået fat i musik med hvid støj, der siges at kunne berolige spædbørn og egentlig også haft ham til kranio sakral. Nu måtte kiropraktor så prøves. Holgers skuldre sad fast under fødslen så han fik en noget hård ankomst, derfor ville det ikke være så underligt hvis et eller andet sad fast.
Jeg har dog slået det med søvnen hen med alt muligt andet, men på det seneste er det begyndt at undre mig at han ikke brugte sine arme mere!
Summa sumarum: ifølge kiropraktoren havde han store spændinger helt ned i ballerne. Hun rykkede noget i ham og det sagde knæk et par gange.
Da vi kom hjem sov han 3,5 time. 3,5 TIME det er vist aldrig sket før! det var helt vildt. Det var meget gode timer hvor jeg drømte om hvad jeg nu skal bruge alt den tid og lange aftener på. I aftes gik han i seng kl. ...... 23.30 men som vi blev enige om, træerne vokser jo ikke ind i himlen. Her til morgen puttede han sig dog uden gråd og faldt selv i søvn! det er også sket få gange. Kan det min virkelig passe?????
Iøvrigt kan han bruge sine arme på en helt anden måde nu. Godt vi kom afsted, men skidt at vi ventede så længe.

1 kommentar:

  1. Godt, I kom afsted og så ønsker jeg at det hjælper.
    Dejlig blog, du har fået. Jeg nyder at læse med :0)

    Den her anonyme Marianne ;0)

    SvarSlet