Sider

Ord der gør mig glad

20 december 2009

Thomas sagde en sætning i dag, der gjorde mig så glad, fordi den, for mig, siger noget om, at der er ting, jeg ikke er god til, men det er ok, for det er han, og jeg kan noget andet.
Hvis der er nogen der læser videre kan det måske undre at jeg kan udlede noget stort af følgende sætning. Men her kommer den og den rørte mig. Den gør mig umådelige glad, fordi jeg ved den er sagt med stor kærlighed og humor og jeg bliver glad fordi den gør det tydeligt for mig at Alberte ligner mig.

Thomas til os, mens vi alle 3 forsøgte efter bedste evne at rydde op.

"Hvis I to bare sætter jer ned og ikke rører jer, så skal jeg nok rydde op, og hvis I sidder helt stille kan jeg godt få styr på det her"

Selvom Thomas hader rod og både Alberte og jeg er mestre ud i kunsten at rode, fordi vi bare lige skal...... så tror jeg faktisk godt han kan lide os :)

4 kommentarer:

 1. Hej Heidi.
  Sikke en kærlighedserklæring at få! Han kan helt sikkert godt li' jer ;-)

  Hvor er det nogle flotte sort/hvid-billeder af dine børn!

  Polka :-)

  SvarSlet
 2. Håber I sad musestille :-)
  Og jeg er helt sikker på, at han er meget glad for jer- netop som dem I er !

  SvarSlet
 3. Hej tror mest han ville være sjov, men jeg kom til at føle mig så heldig. Tænk at have en der kan det jeg ikke er så god til :) Men jeg øver mig!

  SvarSlet
 4. Min mand ville i øvrigt sige det samme til mig. Dog i køkkenet, oprydningen står jeg for. Når jeg spørger, om han vil have hjælp, siger han: "Nej, ellers tak!" Så ved jeg, at han har styr på det hele, selvom det kan ligne kaos ;-)

  SvarSlet