Sider

hjemmelavede klodser

30 januar 2010

Vi har netop genopdaget en stor succes fra Albertes unge dage, nemlig ristede rugbrødshapsere. Alletiders når små nyspisere skal have noget at bide i, når de sidder med ved bordet.


 

Opskriften er nem, det er blot et rugbrød der er skåret i grove stave og "tørret" ca. en time (jeg tog ikke tid, så hold lige øje hvis i får lyst at prøve) på 175grader.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

  1. Rigtig god ide´, tak for den!!

    SvarSlet
  2. Det er da en god idé og billedet er skønt.

    SvarSlet
  3. Mums! Jeg eeeelsker ristet rugbrød :-)

    God søndag!

    Kærlige hilsner, Louise

    www.frktingeltangel.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Det ser rigtig lækker ud - også god idé til madpakken i BHen. Kh. RIkke

    SvarSlet