Sider

Af hjertet tak

08 februar 2010

For alle de søde kommentarer jeg fik til min give away og tak til hver og en af Jer der gad deltage.
Som nogen nok allerede har set var det
Henriette
Mette
Gunn
der vandt
Undervejs var der nogle der spurgte mig om knopperne sælges, det gør de da! men men men jeg kan faktisk ikke helt finde ud af hvordan det forholder sig med rettighederne på papiret, hvis jeg laver knopperne med videresalg for øje. Det ender nok med jeg laver mit eget print (i samarbejde med en der er rigtig god til det) og så må vi se om der er nogen der synes om det :)
Vi er blevet helt bidt af vores lille samarbejde min kære mand og jeg (nok mest mig) derfor har vi (nok mest mig) selvfølgelig mere under opsejling og det bliver vist frem, hvis resultatet er som vi forventer.

Lige nu er jeg alene hjemme, Thomas blev uventet inviteret til et par go-cart timer med nogle venner. Nu sidder jeg her med en kop varm te i et skønt stille hus, Alberte sover og Holger ja han ligger og snakker, men her føles stille, mørkt og hyggeligt.

Og forresten det er ikke altid mit tilbehør til kaffen eller teen er af den slags I ser på billedet med det var lige det jeg havde lyst til I dag

 
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Hej Heidi.

  Ja, jeg var jo slemt skuffet over at jeg ikke vandt, men bliver da så glad over at høre, at det er muligt at købe de fine knager. Hvad kommer de til at koste. Jeg er interesseret i dem uden papir...

  Kh. Malene.

  SvarSlet
 2. Hej Heidi - også øv herfra mig! men tak for din søde kommentar om vores "nye" køkken - ja, det rykker egentlig ret hurtigt når vi går i gang herhjemme :-) Men nu er vi (nok mest mig) osse trætte af rod og ombygning og af at vi (nok mest mig) hele tiden skal gøre rent og rydde op!!! Så lige nu siger jeg ikke noget om badeværelset der godt liiiiige... Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Glæder mig til at se hvad I kommer op med :o)

  SvarSlet
 4. åh ja, det er skønt at være "alene hjemme" engang imellem. Men jeg kan ikke lade være med at blive lidt misundelig på dit selvskab af en "lille baby" (og din snack ;).
  Nis og jeg dimser også med små designprojekter sammen. Det er så dejligt at have den interesse til fælles og at kunne udvikle sammen :)

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig spændende !
  Glæder mig :-)

  SvarSlet
 6. Det er nogle virkelig fede knager! Har du tænkt på muligheden for at male dem i forskellige farver? Så er der da ingen problemer med ophavsret osv.

  Men sig endelig til når du begynder at sælge, så er jeg ihvertfald interesseret! Også hvis man kan købe dem 'plain' så man selv kan kaste sig ud i et mindre DIY projekt.

  Hilsen Melissa

  SvarSlet
 7. Tillykke til de heldige vindere!
  Held og lykke med projektet!!!
  Spænd på at høre hvad i finder ud af!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 8. Malene
  Vi regner og regner!
  Når man skal sælge noget er der jo pludselig en masse kedeligt der hedder materialeudgifter, moms og skat.
  Mette
  Jeg synes det er så hyggeligt at arbejde lidt sammen med T, men jeg tror desværre mest det er mig der nyder det. Thomas aner jo en masse arbejde i mine ideer :-) og jeg er vist ret god til at bestille i forvejen. Jeg kan ihvertfald nævne en laaang liste. Mine bestillinger kommer desværre ret ofte bag i køen:)
  Losarinas mor
  Jeg glæder mig også til at se din "nye" blog
  Melissa
  Jeg skal nok give lyd fra mig :)
  Æblekinder
  Tak og hvis du følger indimellem her hos mig kommer der nok mere :)

  SvarSlet