Sider

Det var den fest!

27 februar 2010

I aften og nat skulle Holger passes for første gang, hans mor og far skulle til fest sammen med gode venner og sove hele natten og længe uden børn. Som om! Holger og jeg er netop kommet hjem. Til sidst ringede hans Farmor og Farfar efter mig fordi Holger skreg og skreg. Farfar måtte så hente mig hjem fra festen. Nu sidder jeg så her, Holger sover og jeg er ,trods alt, helt høj af følelsen af at snakke uforstyrret med vennerne og spise god mad.
Hvor var det godt de ringede efter mig, men æv at forlade en god fest og så med et fuldstændigt urørt dessertchokoladekage på tallerknen.

Sov godt

12 kommentarer:

 1. Hej Heidi - sikke et spild af chokolade! Men sådan er det bare i den dér skrøbelige fase, hvor de skal fatte at man faktisk ikke er symbiotisk forbundet, ik? Jeg husker det tydeligt med mine egne - heldigvis går det over (og så skal der festes:-))
  Kram og håber du tager revanche en anden go gang - KH lisbeth

  SvarSlet
 2. Godt du formår at se det positive i det hele.
  Hvor er den der doggy-bag, når man skal bruge den;)
  Måske næste fest er lykkens fest - eller hvad man nu siger:)

  SvarSlet
 3. Årh hvor ærgeligt... Men godt du får det vendt til noget positivt trods alt (og især på trods af manglende dessert;)
  Men der kommer jo flere fester - og mere chokoladekage..:) Det vigtigste er den følelse du sad med i går.. At du havde nydt og nydt, men at det også var det rigtige, at de ringede og du kom hjem til bettemanden..:)
  Ha' en dejlig aften..
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej Heidi. Åh, jeg husker adskillige ture ud med ræsen hjem... Carla var (er!) en mor-pige uden lige (måske fordi moren er en Carla-mor ;). Dejligt at I har været ude og nyde så længe det kunne lade sig gøre.
  Jeg kan huske hvor glad og stolt jeg var, da Carla begyndte at kunne lade sig passe, netop fordi at vi ikke havde tvunget noget igennem, men tog det i hendes (og mit ;) tempo. Så tillykke med gode bedsteforældre, som ikke er for gode til at ringe efter Moren :)
  kh Mette

  SvarSlet
 5. Hej Heidi - jeg har lige sendt ABC-legen videre til dig - håber du vil dele ud af dine hemligheder i alfabetisk rækkefølge :-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. Jeg kan helt sikkert nikke genkende til det. Kan godt forstå du aligevel var glad for at du blev ringet efter. Der er ikke noget så træls som at få at vide at ens barn har været ulykkelig i flere timer.
  Men surt at du ikke lige nåede at smage lidt af chokoladekagen ;)
  Kram

  SvarSlet
 7. Hej Lisbeth
  Ja spild af god chokolade, min mand kunne fortælle mig kagen var alletiders. Jeg prøver igen til Kasmir, men måske vi starter lidt blidere inden

  SvarSlet
 8. Lis
  Jeg overvejede helt alvorligt servietten, men jeg fik bare nogle indre billeder af kattedamer så jeg gik og kiggede mig ikke tilbage!

  SvarSlet
 9. Annchen
  Ja det kommer flere fester og jeg nød den tid jeg var afsted, jeg var fra starten i tvivl om om han skulle sove ude fordi han har det svært af og til når det bliver aften. Nu prøver vi på et andet tidspunkt men starter nok om dagen

  Mette
  Det vil sige vi skal se frem til flere hjemture:)
  Jeg havde faktisk anelser om at det ikke ville gå og følte mig helt ærligt lidt tvunget ud i at han skulle sove ude første gang han skulle passes. Det var da også en hård start!
  Med det lyder til der er håb forude, vi må bare tage det stille og roligt:)

  SvarSlet
 10. Molly My
  Jeg er så glad fordi de ringede det betyder jo også jeg har tillid til de ringer en anden gang, så han kommer snart afsted igen :)

  SvarSlet
 11. Hehe, ja, det er jo ikke lige dét segment man ser sig selv i!
  Jeg har faktisk engang haft kat (gud bedre det!) og en sen eftermiddag inden jeg skulle afsted til noget tøsehygge med ost og portvin, så jeg pludselig mig selv stå ved kassen i kvickly og lægge en portvin og en dåse kattemad op på båndet. For fanden! Det går jo ikke! Jeg fik portvinen med hjem, men katten måtte selv fange sin aftensmad den dag;)

  SvarSlet
 12. Lis
  Jeg kan ikke lade være at grine :)
  Lis jeg kan ikke kommentere hos dig på trendsales, aner ikke hvorfor jeg er logget ind men jeg synes lige du skal vide jeg følger med

  SvarSlet