Sider

Det smukkeste pjank

05 maj 2010


Tænk sig at åbne postkassen og finde en lille gave fra hende her
Jeg var forberedt på at der ville komme noget for jeg var blevet lovet lidt pjank :) Jeg havde nok forventet en vittighedstegning eller andet i den stil (undskyld Lis) men slet ikke muligheden for at jeg nu ( som det meget søde kort beskrev) kan gå på arbejde og i fredagsbar som en fin dame der ikke lave skjolder på bordet.
Tænk der findes så søde mennesker, jeg blev helt rørt TAK og selv min mand syntes det var helt fantastisk sødt af hende der Lis :)
Ellers går tiden puslen og nuslen, stakkels lille Holger har fået halsbetændelse og mellemørebetændelse, nøj han må ha haft ondt :( Nu er han på pencilin og vi har været igang med det helt store puslespil få ugen til at hænge sammen når der er to der burde komme på arbejde. Det har jeg bestemt ikke savnet mens jeg var på barsel! Men det går op, fordi jeg kan forberede mig hjemme, dog har jeg været til nogle møder hvor Thomas er kørt hjem. Dagen går med en syg Holger så alle ledige timer om aftenen går med forberedelse inden undervisningen går løs fredag. Derfor må bloggen vente. Nøj jeg glæder mig til at komme rundt og læse ved Jer alle, det har jeg nemlig heller ikke nået. Men det er der råd for... Det er jo mig der planlægger undervisningen og med tilstrækkeligt med selvstændigt arbejde til de studerende , så får lærerinden nok tid til at blogge ;) (det sidste er selvfølgelig bare for sjov!)

1 kommentar:

  1. Sikke en fin lille gave du fik i posten:)
    Og stakkels lille søn, håber han har det bedre i dag!

    SvarSlet