Sider

13 august 2010

Ida har været sød at tænke på mig i en lille blog leg, som faktisk viste sig at være ret sjov, selv for kædebrevsforskrækkede mennesker som mig.
Egentlig skulle jeg sende stafetten videre, men det har så mange andre gjort, så jeg tror slet ikke der er nogen til at tage ordentligt imod den, og det ville da være synd!

8 kommentarer:

 1. Noget af det sjove ved disse lege er at opdage ting, man har til fælles. Men da jeg læste din liste, opdagede jeg også en ting, hvor vi er vidt forskellige, og det var lidt skægt. Jeg hader nemlig udklædningsfester, gider det slet, slet ikke, og vil meget hellere have mit fine tøj på!
  /Ida

  SvarSlet
 2. Kære Ida
  Jeg gør lige lidt mere ved en i morgen, fik ikke engang linket til dig men det kommer! Men synes du da ikke jeg har fint tøj på ? ;-)
  Sov godt :)

  SvarSlet
 3. Dejlige ting du fortæller om dig selv - jeg ææææælsker osse at klæ ud - gad vide om det er det dér m. at få lov til at holde lidt fri fra sig selv og være en ny "mig" - bare for et par timer??? KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Hihi, din var sjov. Jeg har det PRÆCIS som dig mht. dit pkt. 4!

  Ha en dejlig weekend!

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 5. Lakridspiber - YES..
  Hvis du er god til at klæde dig ud, kan du så ikke fortælle mig hvad jeg skal være på lørdag når jeg skal til "cirkus"-fest - og ikke vil være klovn eller elefant??
  Mvh Christina

  SvarSlet
 6. Hej med Jer
  Jeg synes faktisk også denne leg var meget sjov, især nu jeg har fået læst hos alle Jer andre :)

  Christina cirkus fest, jeg ville være øhhhh det er skisme svært måske stærk mand i stribet trikot og med store sorte kugler, altså forstå mig ret, du ved vægtstænger :)

  SvarSlet