Sider

Jeg undrer mig

16 august 2010


over så mange ting.
Jeg undrer mig over, at så mange tilsyneladende er sure på kassedamerne.
Jeg undrer mig over, at det af og til er muligt at købe et kilo fars til 9,95
Jeg undrer mig over hvordan en familie på 4 kan lave så meget vasketøj
Jeg undrer mig over, at jeg kan elske 2 små mennesker så meget, at jeg fysisk kan få ondt ved tanken om der skal ske dem noget.
Jeg undrer mig over hvordan det skete, at jeg lige var uopmærksom et øjeblik og pludselig boede i parcelhus med mand, børn, kaniner og cykelstol
Men mest af alt undrer jeg mig over min datter. Gad vide om hun er helt almindelig eller om hun er så usædvanlig som jeg indimellem føler. Måske er det kun fordi hun er min egen, at jeg synes hun er noget ganske særligt. Måske fyrer alle børn i virkeligheden de der fantastisk underlige sætninger af, i så fald må I have mig undskyldt. Så er det sikkert bare fordi jeg er hendes mor at jeg synes følgende kommentarer er helt fantastiske.
fx svar på spørgsmålet "hvad så, har I haft en dejlig dag"
Alberte " jeg er bange for Holger har været frygtelig ensom" ???????
eller 1 time senere da Thomas og jeg snakkede rejsemål og Alberte sidder og bladrer i en lonely planet om Thailand, som Holger for øvrigt for 17 har smidt ud af reolen på sin tur forbi. Jeg kan ikke mindes vi rigtig har talt om Thailand før, men ihvertfald råber hun henkastet for ligesom at være med i samtalen. "mor, kan vi ikke tage til Thailand, der bor sådan nogle smukke kvinder" ????????

8 kommentarer:

 1. Hun er da bare helt unik og skøn din Alberte Ü

  SvarSlet
 2. Jeg er sikker på, at hun er et ganske særligtog helt vidunderligt lille menneske :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun skøn!

  Og alle disse hverdagssituationer hvor man undrer sig kender jeg kun alt for godt. :o)

  SvarSlet
 4. Jeg tror da bare hun er helt almindelig på den allerbedste måde - nemlig at vi alle er forskellige. Jeg synes hun lyder aldeles skøn..

  hun må blive forfatter, tekstforfatter eller andet hvor hun kan bruge alle sine "ord"..
  Mange hilsner Christina

  SvarSlet
 5. Åh, hvor er hun bare kær! :)

  SvarSlet
 6. Ja - smukke kvinder skal man sandelig ikke kimse af ;O) Hun er ret vild hende Alberte....Men hun ved også, at hun altid vil blive lyttet på og taget seriøst, og så tør man lidt mere...Men mon ikke også hun ligner sin mor en lille bitte smule ?????

  SvarSlet
 7. Kære allesammen
  Tak for Jeres kommentarer, egentlig tror jeg Christina har ret! enten er vi alle helt almindelige eller alle noget ganske særligt :)
  Hav en rigtig dejlig aften

  SvarSlet
 8. Sånn en nydelig blog du har-Og en nydelig datter. Og så kommer du fra et nydelig land (jeg er stolt over å være halvt dansk).
  Barna våre er litt av noen skatter! Jeg visste ikke at hjertet mitt kunne bli så stort! Jeg kjenner så godt igjen det at det gjør fysisk vondt hvis jeg tenker på at det kan skje dem noe galt..

  SvarSlet