Sider

pimp your office

02 august 2010


Så er jeg startet på arbejde igen, sådan rigtig startet altså. Min barsel sluttede i maj, men jeg kom tilbage på nedsat tid og så havde jeg orlov i forhold til min mor og så var det sommerferie. men nu er det virkelig nu! Det betyder jeg kommer til at bruge mit kontor meget mere, jeg vil prøve at lære at forberede mig på skolen så jeg ikke skal arbejde så meget herhjemme. Derfor skal jeg da have et hyggeligt og hjemligt skrivebord/kontor så I kan tro jeg pimper. I dag var det en enkelt dåse med skønt orange papir til mine blyanter, i morgen bliver det endnu en dåse, noget smukt papir til mit skriveunderlag og opslagstavle og hvis jeg når det en ny keyhanger til mine arbejdsnøgler.
Min opslagstavle er kæmpestor og egentlig har jeg mest lyst til at fylde den med farvekort, stofrester, et gammelt postkort fra paris, en lille buket tørrede lavendler, fede grafiske tryk, ironiske statements, en rest neonfarvet bånd og de der fantastiske fede og funky fotografier. Men så er det jeg kommer i tanke om, at jeg underviser på en social og sundhedsskole i ernæring og jeg måske hellere må nøjes med de otte kostråd. ÆV

8 kommentarer:

 1. And so what :-) Selvom det er ernæring du underviser i, så handler det vel på en eller anden måde også om farver - kan man ikke godt dige det ;-)

  Jeg husker den underviser jeg havde i ernæring dengang jeg gik på sundhedsskolen - og manner hvor var hun bare farveløs - tror hendes snakke om vitaminer og mannagrød havde været meget sjovere hvis jeg nu vidste hun havde neonbånd på sin opslagstavle.
  Men det er jo så mange år siden nu, at undervisning i mannagrød vel er en saga blot.

  På mit kontor idag, er det mest personlige en tegning Andrea har lavet - men jeg deler også kontor desværre.

  kh Maria

  SvarSlet
 2. Heisan...Næææ du skal da bare give den fuld bund-skrue...Man skulle jo nødigt blive en af de der leverpostejfarvede;O) Måske skulle i også snart komme til kaffe, ihvertfald mens killingerne er små, for jeg kan da lige høre Alberte ddååånneee over dem, sådsan en må i da ha ;O)

  SvarSlet
 3. Fnis :-) Mon ikke der både er plads til dig OG de 8 kostråd :-)

  SvarSlet
 4. Jeg hepper på max pimp og et kontor der ikke drukner i mængden af "kedelige kontorer kun fyldt med arbejdsrelaterede ting" - DU skal jo også være der!

  :-)

  SvarSlet
 5. Kære miss Fryd
  Det skal nok blive mit hjørne :) jeg deler også kontor men har mit eget bord. Vitaminer og grød er jo også mig og jeg brænder faktisk for formidling af alt der har med ernæring, sundhed og nydelse at gøre, så derfor skal det også have en plads, men igår blev jeg bare helt grebet af at finde fine og funky ting uden faglig relevans. Det er jo trods alt min arbejdsplads og jeg er jo ikke designer :)
  Men jeg finder en mellemvej hvor der både er plads til kostkompasset, neonfarvet bånd og skønne børnetegninger. Det skal jo for søren være inspirerende, ellers kan jeg da ikke tænke tanker til god undervisning :)

  Kære Janet
  Jeg giver den gas, der skal trods alt lidt til for at overdøve bøge laminat i rå mængder.

  Kære Losarinas mor
  Lige præcis det er jeg også kommet frem til, men de 8 kostråd er også mig så den får lidt af det hele :)

  Kære Polka
  Der bliver givet fuld skrue :)

  SvarSlet
 6. Kan de der kostråd ikke bare få en kant - en ramme? - af fedt, lækkert papir??

  SvarSlet
 7. Heidi - jeg kan virkelig godt lide din tankegang :-)

  Jeg er selv interesseret i ernæring, ög har da en smule viden via min udd. MEN, jeg gad godt vide meget MEGET mere, også til privat brug. Jeg synes bare det er en jungle at finde rundt i. For nogle mener det ene, og andre det andet.
  Skulle du en dag løbe tør for kreative indlæg her på bloggen, og krydre den med noget om ernæring - vil jeg sidde i første række og suge til mig :-)

  KH Maria

  SvarSlet
 8. jaaa det er en social og sundhedsskole med faget Aktivitet og Kultur.... så mon ikke der er plads til lidt af hvert på opslagstavlen?

  SvarSlet