Sider

At klæde på eller klæde ud

02 september 2010


Da Alberte var lille fik jeg tit kommentarer fra Thomas omkring hendes påklædning. Særligt engang jeg havde syet en lille vest størrelse 6 måneder i mørkebrun babyfløjl og klædt hende fint på til fest kan jeg huske kommentaren. "du klæder hende ikke på, du klæder hende ud"
Jeg fornemmer rollerne er byttet om. Måske er det noget med far og søn. Jeg kan ihvertfald mærke jeg kommer til kort med mine stribede t-shirts og velour/frotte pludder bukser. Nu er vi pludselig to om at bestemme og jeg behøver vist ikke fortælle at det ikke er Holger der har en mening om påklædningen.

10 kommentarer:

 1. men han ser godt nok sød ud! Hjemme hos os er det vist godt nok mig der lægger tøj frem til Selma. Men hva.. Det er bare godt at jeg ikke lægger tøj frem til manden:-).. Er Holger gående?

  SvarSlet
 2. Nårh, han er cool! Lækker skjorte.

  SvarSlet
 3. Hej Christina
  Ja vi må hellere holde ved børnene :) Holger er stående :) han tager sig god tid til alt ! Han kravlede første gang dagen efter hans fødselsdag.
  Billedet snyder vist lidt ;) Og ja han er da helt vildt sød, jeg har bare syntes allerbedst om blødt rummeligt tøj med masser af elastik og ingen knapper og andet der kan stramme om små maver. Sjovt nok har Thomas selv et sæt tøj der ligner til forveksling, dog uden hatten.

  SvarSlet
 4. Hej Mette
  ja han er da skøn :) så jeg måtte jo også give Thomas ret i at det var fint. Vi har for første gang også købt bukser til ham i hm og de er både bløde og fine og billige.

  SvarSlet
 5. Så lækker en bettemand..:)
  Men tror da det er den evige balance mellem klæden på og klæden ud.. Men tilpashed er for mig også en af de vigtige faktorer - men det kan det jo være på mange måder..;)

  SvarSlet
 6. ;) har selv 117 yndige kjoler hængende til lillepigen - men nu er det bare OVERHOVEDET ikke praktisk, når man skal kravle og benene ender inde i og man så yutter næsen i gulvet når man vil frem livet... Suk - så køb dog en dukke, mor!?!?

  SvarSlet
 7. Nu er Emil fra Lønneberg jo statet igen på Dr1 - der er en vis lighed :) Håber også han er lille så kæk :)

  SvarSlet
 8. Han ser skøn ud :) Hvor har I hatten fra ? Jeg har i snart et år ledt med lys og lygte efter præcis sådan én til min skønne nevø - den er nemlig magen til hans fars :)

  SvarSlet