Sider

18 september 2010

Holger har fået nye sko, tippet fik jeg herog skoene er købt her, det var nemt og det gik hurtigt. Herhjemme er vi lidt uenige om skønhedsværdien, men jeg synes de er fantastiske

8 kommentarer:

 1. De er da super finde med det gule!

  SvarSlet
 2. Jeg syntes også de er helt fantastiske :)

  SvarSlet
 3. Ja de er så skønne. Selma har lige fået et nyt par, som hun er vokset ud af!! Øv!

  SvarSlet
 4. Haha.. min Tobias har også lige fået dem :) De er bare så skønne!

  SvarSlet
 5. Dem der har vi også til Ida.. Henrik synes de er afskyelige.. men jeg elsker dem altså også! Vores er naturfarvet... men hold op de er fede i røde til Holger..

  SvarSlet
 6. De er super fine. Tror også Otto skal have et par til foråret:)

  SvarSlet
 7. Åh, de er så fantastiske. Går også og drømmer om et par til min yngste. I turkis. Tror dog de skulle være 'fine' sko til særlige lejligheder, eller i hvert fald i kke til vuggestuen så, for ellers ville han crappe dem til i løbet af no time.
  Hvad gør I med jeres? Også kun til særlige lejligheder, eller har I top-renlige børn?

  SvarSlet
 8. Hej med Jer
  Vi er vist ved at komme til enighed :) Det hjælper lidt på det når de bliver lidt beskidte og dermed mindre gule, så nu kan vi begge godkende dem.
  Anne Lotte
  Pt er det de eneste sko Holger har plus hjemmesko, jeg tænker de må holde den tid de kan, han vokser alligevel hurtigt ud af dem. Han kan ikke gå, men jeg tror det er lige om hjørnet, til den tid skal han vel have et par gummistøvler og et par vinterstøvler, så kan de andre nok blive skånet lidt :)

  SvarSlet