Sider

Forventning

08 november 2010

Jeg er på mange måder sådan en der ikke kan vente, jeg ved fx. jeg ikke skal købe gaver i god tid for det ender altid med jeg får dem givet væk før tid, fordi jeg ikke kan vente på modtagerens reaktion. Jeg vil også gerne vise frem og dele ideer, viden, oplevelser og begejstring med andre. Det er ikke tilfældigt jeg har en blog :) Ikke at jeg deler vildt ud af ideer, det ved jeg godt er sparsomt, det er ikke fordi jeg ikke vil. Allermest er det fordi jeg mangler tiden for at få dem ført ud i livet. Denne jul har jeg bestemt det skal være anderledes. Min blog skal være fyldt (eller fyldt og fyldt, der kommer en lille ting hver dag) med forslag til hvad jeg og alle I andre kan bruge tiden til i December. Tankerne har jeg haft længe, først i hovedet, så blev de skrevet ned og nu er jeg så begyndt at "lave" dem. Det er sjovt og det tvinger mig til at tage mig tid til at være kreativ. Jeg nyder det, det er bare rigtigt svært at vente.......

11 kommentarer:

 1. Det vil jeg glæde mig til! Det er så rart med ny inspiration:) Jeg er også ret utålmodig, når det handler om at give gaver og kan næsten ikke lade være med at afsløre indholdet...

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også :) og det er altså ikke fordi jeg betragter mine ideer som store gaver, bare lige så det ikke bliver misforstået :)

  SvarSlet
 3. Små gaver er vist også det eneste, der passer til min pengepung, så det er bare super;)

  SvarSlet
 4. Spændende! Vil glæde mig til at følge med :)

  SvarSlet
 5. Det glæder jeg mig til! Jeg kan heller ikke vente nu...

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det godt! I går sad jeg faktisk og tænkte på, at jeg ville bruge lidt tid på at tjekke din december ud sidste år. Jeg synes, jeg kunne huske, at du havde så mange fine ting til pynt og rigtig mange gode ideer. Og så er det jo bare endnu bedre, at der nu er flere i vente : )

  SvarSlet
 7. Uhh hvor spændende, glæder mig til at følge med ;)

  SvarSlet
 8. aij, nu kan jeg da slet heller ikke vente, Heidi! Men tak for god motion indtil da - nu sidder jeg nemlig og hopper på stolen i spændt forvetning:)

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 9. Hej med Jer, jeg glæder mig også til at komme videre, nu har jeg ihvertfald fået presset mig selv, jeg mangler vist kun 23 ideer at fotografere ;)

  SvarSlet
 10. Det lyder spændende... jeg kan læse, jeg har det præcis som dig, hvad det angår at dele, hvis ikke man vil dele sin idé, viden, oplevelserne ect. hvad er de så egentlig værd..!
  -og ja det er helt bestemt, også derfor jeg blogger.
  glæder mig til at se hvad du vil dele med os....;)

  SvarSlet
 11. Spændende - jeg glæder mig allerede Ü - jeg har nemlig også så forbandet svært ved at vente...

  SvarSlet