Igen i dag står den på stjerner, hvis du laver dejen i aften kan du få stjerner med valnødder til morgenkaffen i morgen.
Til dejen brugte jeg sådan cirka.
15 g gær
5 dl koldt vand
2 dl havregrød
1tsk honning
2 tsk salt
hvedemel indtil dejen havde "passende" konsistens. (Iøvrigt gætter jeg på, at enhver "fast" bolledej kan bruges)
Fremgangsmåden:
Vand og havregrød blandes og røres godt sammen med gær, tilsæt honning og salt og ælt nu hvedemel i lidt ad gangen indtil dejen er glat og smidig og slipper hænderne.
Dejen sættes til hævning i køleskabet natten over.
bages ved 200 grader 15 -20 minutter .
I kan se en anden opskrift her, egentlig har jeg selv stjernerne et andet sted fra, men jeg reklamerer gerne for Skærtoft Mølle
Hvor er de skønne...det må prøves her i december, måske man kunne prøve med speltmel eller hvid hvede også??
SvarSletHav en dejlig dag - Camilla
Mmm det ser godt ud. Måske skulle man lige afprøve dem snarest.
SvarSletHvor er det en lækker blog du har, glæder mig til at følge med fremover :)
Kh Anne
Uhm, hvor ser de flotte og lækre ud!
SvarSletHehe, skulle netop til at skrive præcist det samme som Maiken. Så jeg kan vel bare nøjes med -||- ;)
SvarSletthi hi...det samme her -||-. Super idé. Jeg tror, jeg vil prøve med forskelligt pynt. Jeg kan lige se dem for mig med solsikkefrø, birkes, nigellafrø, sesamfrø, chokolade, nødder, mandler, rosiner og glasur med pynt MUMS. Min yngste fylder 11 år på fredag og skal have 13 gæster til hyggeaften. Her vil de sikkert bringe glæde :-)
SvarSletRigtig god weekend
Tina
Så fine. Hvor har du oprindeligt ideen fra? Den er skøn. Jeg vil tro enhver nogenlunde fast dej kan bruges til dette men det må selvfølgelig prøves i køknet.
SvarSlet