Sider

familiedag

09 januar 2011

I går gik vi rundt i nattøj hele formiddagen, efter Holgers (korte) middagslur tænkte vi, vi skulle luftes. Det blev en tur på det lokale kunstmuseum. Lige nu deler de ud af deres udstillingsplakater gennem årene. De ligger rundt på gulvet i deres faste samling og så er det ellers bare at vælge. Der er noget for enhver smag og vi fandt nogle enkelte der skal op på vores "nye" væg i stuen. Alberte forelskede sig specielt i en plakat fra en udstilling om franske mesterværker, den er allerede sat i ramme og skal naturligvis op på hendes værelse. Eneste udfordring er størrelsen, 70 x 100 cm er alligevel noget på et værelse på 8 m2, der allerede er fyldt godt udBagefter var det tid til kaffe og kage. Det meste var spist før jeg tog mig mod til at finde kameraet frem

11 kommentarer:

 1. Det lyder bare som en rigtig hyggelig tur. Det tror jeg da godt, at jeg kunne lade mig inspirere til af til dagens aktiviteter. Måske I kan bruge plakaten til andre ting, når nu den har svært ved at på værelset.

  SvarSlet
 2. Så hyggeligt....måske du poster plakaten når den er kommet op. Kh fra Jo

  SvarSlet
 3. Spændende, men hvor er det?

  SvarSlet
 4. Det lyder da til at have været en god lille udflugt!

  SvarSlet
 5. Hverdagsmaden
  Ja den kan vi overveje, det er nogle smukke farver den kunne bestemt bruges til andet!

  SvarSlet
 6. Jo
  Vi skal snart i gang med at ordne Albertes værelse. Så kommer der da billeder på :) men herhjemme kan der være meget langt fra tanke til handling

  Anne
  Det er Randers kunstmuseum :)

  Sirir
  Det var så hyggeligt kun en lille smule nervepirrende med Holger der jo SKAL røre :)

  SvarSlet
 7. Ehj, hvor lyder det hyggeligt! Vi er lige kommet hjem fra zoo, og det er bare skønt med sådan nogle små udflugter.

  Jeg elsker kunst og kunstmuseer, men faktisk har jeg aldrig været i Randers kunstmuseum. Og vidste faktisk ikke der lå et... Men måske det var værd at overveje et besøg?

  Hvor er I heldige at have fået de gratis plakater. Viser du dem på bloggen når de er kommet op?

  Googler efter nogle bestemte muffins, og min kagelyst er bestemt ikke blevet mindre efter at have set chokoladekagen. Uhm.

  Go' søndag!

  SvarSlet
 8. Deilig deilig søndag :) Her går vi ofte i pysj til langt utpå søndagen, ungene leker og koser seg, vi leser aviser, drikker kaffe og nyter. Deilig med sånne dager.

  Marit

  SvarSlet
 9. Det ser ud som en rigtig god udflugt, og man kan fuldt ud mærke stemningen i alle billeder.

  SvarSlet
 10. Herligt at I lufter jer på kunstmuseum :-)
  Har også altid slæbt mine børn med.

  SvarSlet
 11. Å hvor ser det bare hyggeligt ud og sikken skøn ting at måtte tage sin plakat med hjem.

  På Badut har jeg sådan en serie med januarideer (både mine egne og ideer fundet i blogland). Jeg er så vild med de Ikea krukker du har malet med tavlelak og vil rigtigt gerne have dem med. Hvis det er ok med dig vil jeg gerne låne et billed til indlægget. Jeg skriver naturligvis at det er dit billed og linker over til dig for anvisninger.

  SvarSlet