Sider

et sommerland

21 maj 2011

Jeg har ikke været meget hjemme i denne uge og i går var ingen undtagelse. Jeg har været optaget af spændende, hyggelige, lærerige og nødvendige ting og sager, men da jeg i går kom hjem lige inden puttetid kunne jeg virkelig mærke at jeg har manglet tid med Alberte og Holger.  For at kompensere lidt pakkede vi i dag barnevognen og drog med bussen til vores sommerland.
Mens manden i huset blev hjemme for at knokle,  har vi plukket blomster, leget med vand, spist bedstefars gode hindbærsnitter, lavet puslespil og malet med farvelade selvom vi ikke kunne opdrive en pensel. Vi var trætte, (nogenlunde) glade og meget beskidte da Thomas kom til aftensmad og tog os med hjem igen.
(som sædvanlig er der flest billeder af Holger, Alberte nægter stadig at blive fotograferet i de allerfleste situationer)4 kommentarer:

 1. Lækre billeder Heidi. Hvor sødt at hun ikke vil fotograferes, så du må sådan snige dig til billeder når hun er optaget af andet (?!).
  Rigtig god søndag

  Kh Anne

  SvarSlet
 2. Det ser hyggeligt ud. Håber busturen gik godt.

  Måske skulle man bage sig nogle hindbærsnitter:-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det skønt og dejligt ud med en sådan en slappe af dag:) god søndag til jer:)

  SvarSlet
 4. Hej tak for jeres hilsner. Det var en dejlig hyggelig dag, med massere af billeder, en skam de er noget overbelyst, men nogengange tænker jeg mig ikke om, men knipser bare løs.

  SvarSlet