Sider

30 maj 2011

Jeg har fornøjelsen af at være mor til Alberte på 4 år og som hendes mor synes jeg jo hun er fantastisk. Jeg har tidligere skrevet en del om hende på bloggen, særligt fordi jeg synes hun siger sådan nogle sjove ting (her adskiller jeg mig vist heller ikke fra andre mødre) I den sidste tid har jeg ikke gengivet mange af hendes ord og det er allermest fordi hun er blevet meget blufærdig omkring de ting hun siger, hvis jeg gengiver det hun har sagt til andre, er hun begyndt at blive genert og synes ofte ikke det er i orden, derfor har jeg selvfølgelig også holdt lav profil på bloggen.  Men i går sagde hun noget der var så sjovt at jeg måtte bede om lov til at dele og jeg har fået lov. Så her kommer en del af en lille samtale vi havde om "min" elskede iphone.
"Scenen" er at Alberte og Holger sidder og spiller på min telefon

Mig: "nu skal I passe godt på den"
Alberte: " jaaa, det gør vi da altid"
Mig: "ja det ved jeg også godt, men det er bare fordi det ikke rigtigt er min, det er jo egentlig en jeg har lånt, derfor vil jeg gerne passe særligt godt på den"
Alberte: "er det en du har lånt?"
Mig: "ja det er jo en jeg har lånt af mit arbejde, altså jeg må have den lige så længe jeg arbejder der, men det er faktisk skolens"
Alberte: " vil det sige det ikke er din egen?"
Mig: "ja"
Alberte: " Nå pause.... har du så bare taget den med hjem for at imponere dine børn"

Jeg ved ikke helt hvad jeg svarede, men jeg har grint af det hele dagen, fordi jeg synes det var så sjovt sagt, særligt fordi hun slet ikke prøvede at være morsom.
som en ekstra bonus fik jeg i morges lov at tage et billede at Alberte mens vi spiste morgenmad, det sker ikke så tit, så jeg tager gerne både tykmælk og lidt gammel næseblod med i købet

15 kommentarer:

 1. ..go så kom jeg lige i tanke om en TVserie fra min barmdom: Super-Carla.
  .. hvorfor mon?

  SvarSlet
 2. Der sker store ting og sager! Du må hilse den lille dame og sige, at historierne om hende har været savnet.

  Ps. Er det så kun for at imponere dine børn? ;o)

  SvarSlet
 3. Hahaha! Hun er skøn, hende Alberte! Dejligt at hun har en mor som respekterer hendes grænser :) Det er så nemt at komme til at tale om hvor fantastiske, skønne og sjove de er, hen over hovedet på dem og jeg kan godt forstå at Alberte ikke bryder sig om det.

  SvarSlet
 4. De er SÅ gode de små hoveder! Bliver ved med at tænke på den der bog "hvad børn siger"..(tror jeg den hedder) når jeg hører sådanne umiddelbare børneudsagn. Tror jeg må ha' den købt!

  SvarSlet
 5. Hvor er det fantastisk! Og klog. Tænk at hun kender et ord som "imponere"..

  SvarSlet
 6. Hvor er I dog søde :) Tak for Jeres kommentarer

  SvarSlet
 7. Tihi hvor er hun skøn (også med tykmælk osv);)
  Det er fantastisk hvad der kommer ud af deres mund! De siger bare lige hvad de tænker...men jeg kan også godt forstå, at de bliver mærkeligt til mode, når vi beretter om deres små søde - det gør min 3-årige også, så jeg kæmper også med at holde dem inde (i det mindste til hun sover;))

  Kh

  SvarSlet
 8. Hvor er hun bare sød, din Alberte og smuk... hun ligner sin mor :-)

  Knus
  Rikke

  SvarSlet
 9. Ih, hun er så herlig og ligefrem hende Alberte:) Kan også godt forstå hun ikke er vild med at blive citeret. Især hvis hun ikke helt er med på hvori det sjove ligger. Tak til hende for at gå med til det Jeg håber snart vi ses! er hendes kloge ord savnet! :) god dag til jer!

  SvarSlet
 10. Øh jeg håber snart vi ses = for som Ida siger... Apropos iPhone;) forstår ikke lige hvordan den fik lavet den om;)

  SvarSlet
 11. Ej hvor er det bare den skønneste kommentar ever:-) Hils hende og sig tak fordi du måtte dele..

  SvarSlet
 12. Fantastisk....vores børn (særligt i den alder) kommer bare med SÅ mange guldkorn...er det ikke fantastisk, at sådan en lille bemærkning kan få smilet frem hos SÅ mange:-)
  Skønt billede:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 13. Hi Heidi, thank you for your sweet words on my blog- And also, your daughter is a real beauty!
  Have a lovely Tuesday- Annamaria x

  SvarSlet
 14. Fantastisk billede og nogle meget søde ord... perler, perler, perler! :)

  SvarSlet