Sider

Vil du vinde fint børnetøj?

03 maj 2011

så skal du da være med i lidt bloglotteri
I Randers har vi en skøn børnetøjsbutik. Ingrid og lillebror, bare navnet, så ved man det er et dejligt sted ikke? Nå men nu er det ikke længere kun os fra Randers af, ;) der har mulighed for at handle der. Ingrid og lillebror har nemlig fået en webshop. I den anledning har Charlotte der ejer butikken, sat et gavekort på 300,- til webshoppen på spil til en heldig læser.
Nu vil du helt sikkert gerne vide hvordan du får fingre i 300,- som du kan bruge som du vil.
Reglerne er enkle og kommer her.
Hvis du vil være med i lotteriet, skal du smutte forbi webshoppen lige her, bagefter skal du skrive en kommentar her hos mig og fortælle hvad du kunne tænke dig at bruge 300,- på hos Ingrid og lillebror.  Jeg må hellere advare, det er ikke helt nemt for der er rigtig mange fine ting at vælge imellem.
Hvis du bare må eje noget af det du ser,  så sender de fragt frit lige nu i anledning af åbningen.

Jeg har selvfølgelig selv kigget mig grundigt omkring og Holger skulle helt sikkert have noget fra Alba Baby, måske denne hættetrøje

Alberte derimod er lidt mere svær at vælge noget til, allermest fordi mine og hendes ønsker ikke altid passer sammen. Noget jeg er sikker på vi kunne blive enige om er dog dette senesæt fra Hollys, som iøvrigt ville passe perfekt til hendes nye værelse.

Nå men nu er det jeres tur.
Sæt igang.... kig i webshoppen, skriv hvad du ønsker dig og du er med!
Jeg trækker en vinder 1. juni.

Jeg har skrevet det før, jeg tror på god karma, så spred endelig budskabet, jeg er sikker på i ikke vil fortryde det :)89 kommentarer:

 1. jeg tror også på god karma - og vil gerne være med:-)

  SvarSlet
 2. Uh, det sengetøj har jeg også haft i tankerne længe :)

  SvarSlet
 3. den lilla nederdel med æbler på, ville jeg gerne forære mit barnebarn:)

  SvarSlet
 4. Jeg vil sørme gerne være med...jeg elsker "Ingrid & Lillebror" (er selv fra Randers:-)
  Hvis jeg vinder skulle lillebror Victor have en Småfolk body med traktorer, velourbukser eller Småfolk sengetøj...og storebror Oscar skulle nok have et par af Småfolk velour bukserne, for de er bare så fede og kan ikke slides op! Uha, jeg kunne hurtigt hamre de 300 bananer af:-) Håber jeg vinder...:-) Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Jeg vil rigtig gerne være med. Jeg vil bruge gavekortet på at købe et par mælkedrengestribede shorts fra Danefæ til en af mine drenge.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Sikke en fin konkurrence- hvis jeg vinder vil jeg købe en Ugly Doll.

  SvarSlet
 7. Hvor er jeg glad fordi i vil være med :)

  SvarSlet
 8. Jeg ville helt sikkert bruge gavekortet til at købe Anna frakken fra Danefæ til min datter! Den koster godt nok 799, men så kaster jeg gladeligt resten i, for den er bare så lækker:-)

  SvarSlet
 9. Næh, for en fin butik!
  Uh, hvis jeg vinder, vil jeg købe en gul velourkjole fra Krutter, en Ugly Doll eller en Bilibo. Det er da svært at vælge... :)

  - Sara

  SvarSlet
 10. Sengetøj fra hollys eller lækkerier fra Alba baby,

  SvarSlet
 11. Det er da en konkurrencen man er NØD til at deltage i. Hvis jeg er den heldige så ryger bodyen med aber og sommerdragten begge fra Småfolk ned i min "kurv":-)

  SvarSlet
 12. Takk for tips om ny nettshop. Jeg har handlet på nett fra Danmark før jeg.... Det er farlig å begynne. Jeg vil gjerne være med i bloglotteriet. Gavekortet ville jeg brukt på genseren du har bilde av over fra Alba Baby. Den ville passet perfekt til min eldste gutt!!

  SvarSlet
 13. Jeg er også gerne med i denne fantastiske konkurrence.
  Jeg ville nok gå efter noget Småfolk eller Hollys tror jeg, måske noget sengetøj, det er super svært at vælge..

  SvarSlet
 14. Uhada - en Sverre og en Emil T-shirt fra Alba Baby (en til hver af mine drenge) ville nok ryge ned i indkøbskurven!
  Lækker giveaway :)

  SvarSlet
 15. Ejjj jeg elsker den butik! Jeg var faktisk dernede idag med min yngste, for vi skulle kigge på heldragter til vores kommende lillebror.
  Hvis jeg vandt, så ville jeg gå efter heldragterne med hhv. folkevogne og striber.
  De har bare så fine ting!!

  SvarSlet
 16. Ihh jeg vil gerne være med! Jeg vil nok være nødt til at spæde lidt til og sige et sæt Ferm Living sengetøj i juniorstørrelse. Alternativt Småfolk velourbukser.

  SvarSlet
 17. Nøjjj jeg vil super gerne være med. :) Håber at finde blå fleece fra småfolk eller den blå morgenkåbe fra småfolk, bodyer eller jeg kunne blive ved.. :)Håbe håbe for der er lidt held med mig... :) Kh Janni

  SvarSlet
 18. jeg kunne være på lilla sengetøj fra småfolk....eller også den fine hættetrøje du har billede af...eller 2 sverre tshirts :) ihhh

  SvarSlet
 19. Jeg ville vælge de ternede abe junior bukser og selv hive ekstra 49 kr. op af lommen.
  Og når jeg så alligevel var i gang med at handle, ville jeg nok købe et par t-shirts, nogle flere bukser, et sæt sengelinned og én af hver af resten... ;o)

  SvarSlet
 20. Det er godt nok svært at vælge!
  Tror jeg hælder mest til noget småfolk, håndklæder, stofbleer og noget af det søde badetøj.

  SvarSlet
 21. sikke en lækker butik:-)
  Jeg er helt vild med alt tøjet fra albababy. Jeg ville derfor vælge den gule kjole derfra. Den er dælme flot.
  kh Tine

  SvarSlet
 22. Sikke en skøn butik! Og et ret godt udvalg synes jeg! Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg købe musik-uglen til 199 kr. fra Firm-living, og så måtte de sidste 100 kr. gerne gå til en lille samling af de super fine småfolk-stofbleer til 29 kr :D

  SvarSlet
 23. Jeg ville gerne have en lilla hood fra Albababy, hvis jeg var den heldige:-):-)Er også helt skudt i alt tøj fra det mærke.
  Kh. Kirstine

  SvarSlet
 24. Jeg ville investere pengene i et par af Småfolks lækre velourbukser - de holder nemlig både farven og faconen! Og måske en bluse som matcher...
  Trine

  SvarSlet
 25. Jeg ville investere i en fleecejakke fra Småfolk..

  SvarSlet
 26. Fin butik...
  Tror jeg ville invistere i noget fra Gro el Krutter.. :)

  SvarSlet
 27. Wauuu, helt klart tapet! Skal have sat tapet op på børnenes værelser og de 300 ville være super at vinde. De to slags tapet jeg har i tankerne kan man få på shoppen, så det ville være perfekt

  SvarSlet
 28. Dejlig give away! Og sikken en dejlig butik!
  Jeg er stor fan af småfolk - kan ikke lige beslutte mig nu- krydser fingre og spreder den gode karma videre!

  SvarSlet
 29. Skøn butik, og det er sørme svært at vælge, men badetøj fra Hollys eller sengetøjet er super fint.
  Kh. Pia

  SvarSlet
 30. Svesken drømmer om en fjállræven mini, plus lidt løst (eller meget løst). det er godt nok en überlækker webshop det der. Krydser fingre for at jeg vinder det her bloglotteri

  SvarSlet
 31. uha hvis jeg vandt ville jeg købe Ugle Music-mobil'en til en lille pige som kommer til verden til september.. eller måske et par af de fine hjemmesko fra danefæ..

  SvarSlet
 32. Hej, som forudsagt et svært valg. Det er min overbevisning, at vi alle kunne købe os fattige i børnetøj. Jeg var umiddelbart mest til navy/hvid stribede shorts fra Danefæ, men de er vist ikke i min datters størrelse, så må jeg overgive mig til det mindst lige så skønne Alberte Hættetrøje fra Alba baby.. Held og lykke til alle :)

  SvarSlet
 33. Den lilla hættetrøje fra Alba baby vil afgjort være skøn til min datter, den ville jeg købe hvis jeg vandt :)

  SvarSlet
 34. Jeg ville klart vælge noget drengetøj fra Alba baby.. eller en af kjolerne.. ej du har ret - det er svært at vælge... men hvor er der meget skønt! Kh C

  SvarSlet
 35. Hmm det er sørme svært at bestemme hvad jeg ville købe.. Nok enten noget lækkert pigetøj eller et smukt sæt sengetøj fra Ferm living....
  Smil M.. maria_ranch@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Jeg ville vælge en "solskins"trøje fra Småfolk til min datter, for det er en trøje man bliver glad af at kigge på.

  SvarSlet
 37. Kære alle
  jeg er simpelthen så glad fordi I vil være med tak for det :)

  SvarSlet
 38. Jeg vil også være med!!!

  Ville gerne købe en mini Fjällräv til Svend, som skal begynde i vuggestue snart.

  krogsgaard45@hotmail.com

  SvarSlet
 39. Jeg vil købe Alba Baby -det er så smart:-) og passer min lille Albert så fin.....
  toverby@jubii.dk

  Tina

  SvarSlet
 40. Jeg vil meget gerne være med, og Marius mangler en lille blå rygsæk. Mon ikke det skal være en Fjällräv?

  SvarSlet
 41. Jeg vil også gerne være med. Anton ville elske en robotpude fra Firm living og Alma en trøje fra småfolk... der er så mange fine ting..

  Lykke

  SvarSlet
 42. Så skønt med en lille konkurrence. Jeg drømmer om at beklæde min søns værelse med Dotty tapet fra Ferm Living, så det skal de 300 kr helt sikkert gå til hvis jeg er den heldige vinder:) Krydser fingre!!

  SvarSlet
 43. Jeg har forelsket mig i uglen musik mobilen og stofbleer fra Småfolk =)

  SvarSlet
 44. Jeg tror mit valg ville blive en kjole fra AlbaBaby - den gule er jeg ret vild med :-)

  Kig forbi min give away også - måske er det noget?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 45. Uha - jeg gad godt vinde 300 kr. til Ingrid og Lillebror :) Jeg ville vælge at bruge gavekortet på enten et par småfolk velour bukser eller en fjällræven taske til lillepigen :) Kh Dorte

  SvarSlet
 46. Mit valg ville være babysengetøj fra Danefæ i lilla. Mvh Dorthe

  SvarSlet
 47. Jeg vil da meget gerne vinde 300kr til den webshop! Der er super meget fedt! Umiddelbare kunne jeg tænke mig nogle sommerdragte til drenge fra Danefæ eller Småfolk.

  SvarSlet
 48. Åh jamen der er jo SÅ meget fint:-) MEN skulle jeg være så heldig at vinde, skulle det blive til en bamsebody og en sommerhat fra Krutter:-)
  Og måske body'en faktisk skulle være en barselsgave til min veninde der lige har født:-)

  SvarSlet
 49. Ej, det er altså i fair, at skulle vælge... Men tror det bliver noget fra Alba eller Småfolk eller... Nej, jeg venter med at bestemme mig til jeg har vundet :o)

  Kh Lena

  SvarSlet
 50. Lækker, lækker give away. Hvis jeg var heldig, skulle min Mikkel helt sikert have sengetøjet med køer fra småfolk. Men hold da op der mange lækre sager på deres side, så det super svært at vælge.

  SvarSlet
 51. Ih, fin konkurrence. Jeg ville helst sikker vælge sengetøj fra RoomMate med Punky Paul :)

  SvarSlet
 52. Sikke mange fine ting!
  Mine drenge ville se så søde ud i Alba babys "Agust Hættetrøje", så det er mit ønske:-)

  SvarSlet
 53. Jeg vil også være med :D
  Hvis jeg vinder må det blive en gul body med træer og en rød tshirt med lyserøde æbler fra småfolk!

  SvarSlet
 54. Jeg ville købe denne fine tanktop :)
  http://www.ingridoglillebror.dk/produktliste/produkt/?pid=643&cid=114

  SvarSlet
 55. Jeg vil gerne være med. Hvis jeg vinder vil jeg købe en barselsgave til min veninde, som havde termin i går. Når hun har født er det nemmere at vælge, hvad det skal være - ved nemlig ikke hvilket køn det bliver:)

  SvarSlet
 56. Hvis nu jeg vandt, ville jeg smide en halvtredser i puljen og forære Mindstlingen en sæt juniorsengetøj fra Roommate - det er sååååå lækkert:-)

  SvarSlet
 57. lækker give away - og lækker butik. Jeg er selv fra Randers og den kan hurtigt blive et dyrt bekendtskab med alle de lækre ting.

  jeg ville nok købe småfolk enten de lækre solskins print eller noget af det nye lækre sengetøj

  SvarSlet
 58. Jeg må bare være med i denne give away - den er da for super lækker. Super god idé at lave, når man åbner en shop.. :)
  Hvis jeg vinder vil jeg super gerne have den søde hæklede kludedukke fra Sebra. Elsker den og den skal min datter HELT SIKKERT have!

  SvarSlet
 59. Uf for en lækker giveaway! Hvis jeg var så heldig at vinde, tror jeg, at jeg ville vælge Danefæ shorts til min dreng :)
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 60. Uha, det der ALBA BABY er da for lækkert. Det kender jeg slet ikke og jeg tror min søn vil være lækker i et par smækbukser, så jeg er med!

  SvarSlet
 61. Så mange fine ting - så svært at vælge! Men hvis man nu skulle være så heldig at vinde, ville min lille Filippa blive så stolt over at bære en lilla mini Fjällräv på ryggen ;)

  SvarSlet
 62. Ja, der er jeg jo ikke i tvivl... helt sikkert et rigtig fint tapet fra Ferm Living.. :)

  SvarSlet
 63. Skøn netbutik :D Det kan da godt gå hen og blive lidt farligt ;)
  Her venter vi en lillebror og jeg er på jagt efter natdragter så jeg vil vælge to.. den med elefanter og den med frøer :D

  SvarSlet
 64. Hvis jeg var så heldig at vinde, skulle min søn have det seje tapet fra Ferm Living med folkevognsrugbrød :0) Det er SÅ sejt.

  SvarSlet
 65. Så kommer Ingridoglillebror lige ind her og siger 100000 mange tak for alle jeres fine kommentar, det varmer at læse.....

  Vil så gerne takke jer for de søde ord og har i lyst at handle i min web-butik, så giver jeg jer -25% på ALT i kan finde.... Skriv "karse" i kommentar så trækker jeg rabatten fra;O)
  (kan ikke kombineres med andre tilbud)

  Og så forære jeg hermed et xtra gavekort på 300,- så der kan trækkes 2 vindere;O)

  SvarSlet
 66. Hej
  Jeg ville helt sikkert vælge noger med robotter fra ferm living. Min ældste søn kalder dem for bobotter...
  Hvor er det iøvrigt et sejt navn til en børnetøjs forretning "Ingrid og lillebror"...
  KH Stine

  SvarSlet
 67. Uha uha det er jo svært at vælge. Jeg tænker noget sengetøj, men kunne virkelig godt blive fristet af de seje robotpuder fra Ferm.

  SvarSlet
 68. Jeg ville vælge Moody Mule junior sengetøj i brunt. Er lige nu ved at indrette børneværelse, og det ville passe perfekt derind til :)

  SvarSlet
 69. Sikke en skøn give away!
  Jeg tror jeg ville vælge sengetøj fra Holly's - to piger der bruger juniordyne skal da have Holly's begge to;)

  Kh

  SvarSlet
 70. Sikke en fin give away, hvis jeg vandt ville jeg vælge playpants i blå fra Småfolk.

  SvarSlet
 71. Krydser fingre for at jeg vinder denne fine give away, tror jeg ville vælge en fin gul fjällräven rygsæk :)

  SvarSlet
 72. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 73. Hvis jeg vinder vil jeg bruge pengene som tilskud til 2 sæt af dette sengetøj fra Småfolk:
  http://www.ingridoglillebror.dk/produktliste/produkt/?pid=932&cid=41

  Og så nok også et par rygsække fra Fjällräven til hver af ungerne... ;-) Der røg de 300 kr vist!

  SvarSlet
 74. Uhh hvorfor skulle man da også lige finde ud af, at der er endnu en lækker børnetøjsbutik i nærheden ;o) Hvis jeg skulle være den heldig vinder, så ville min store pige være skøn i den lilla Hood fra Alba Baby...
  pillesk@live.dk

  SvarSlet
 75. Ejmen...det er jo ikke let, alt for mange fede ting. Men er feks helt med på den hættetrøje Heidi har vist fra albababy.

  Kh fra Jo

  SvarSlet
 76. Uhm der er godt nok mange ting på ønskelisten. Men hvis jeg nu vandt så skulle gavekortet bruges på tapet eller en lille blå rygsæk. Krydser fingre ;)

  SvarSlet
 77. Nøj der er mange lækre sager i den shop!! Mmmm
  Jeg har længe sværmet for der fede sengetøj fra by Nord med dyreprint, så jeg ville investere i et sæt med det søde egern til min lille prinsesse.

  Håbe håbe
  Ida :-D

  SvarSlet
 78. Det bedste bloglotteri jeg længe har set, og sikke en lækker hjemmeside, tør næsten ikke at tage til Randers og se butikken, den ser farlig god ud!! Hvis vi er de heldige skal bandilas have en grøn svømmedragt fra småfolk. Tror jeg bliver nød til at gå ind og shoppe lidt, der er virkelig mange lækkerier!

  SvarSlet
 79. Jeg vil bruge pengene til en lille Gul Fjellräven, hvis jeg vandt.

  SvarSlet
 80. Åh, det er svært for der er rigtig mange lækre fristelser. En Sebra kludedukke måske? Eller sengetøj fra Hollys?

  Og super skønt navn til butikken... ;)

  SvarSlet
 81. Birdie...Jeg ønsker mig noget til et drengebarn med ankomst november..;-)

  God uge forude..

  Birthe

  SvarSlet
 82. Sikke en lækker præmie, den er jeg helt sikkert med på.
  Jeg vil med sikkerhed kunne finde noget at bruge 300 kr. på.
  hilsen sarah

  SvarSlet
 83. Fantastisk butik/webshop! Nu venter vi barn nummer 2 og hvad ville være mere lækkert end at kunne pakke den lille nye guldklump ind i et sengetøj i brun og hvid fra roommate. Vi ved endnu ikke hvad det bliver og jeg synes virkelig at dette sengetøj er et super bud på sengetøj der både kan bruges til drenge og piger.

  hilsen

  Mette Lindby Olsen
  metlo@hotmail.com

  SvarSlet
 84. Farligt lækker butik!!! Hvis jeg sku være så heldig at vinde ville jeg nok vælge det økosengetøj fra Firmliving, der er hård konkurrence mellem alle de fine ting :)

  SvarSlet
 85. Hvis jeg kan nå det vil jeg meget gerne være med :-)

  Og hvis jeg vandt skulle min datter da iføres den dejlige lilla æble-kjole, for hold op hvor er den nuser! Men jeg ville nok komme til at bruge lidt ekstra penge derinde,hihi..

  Kh Tina

  SvarSlet
 86. Åh hvis jeg vandt, ville jeg vælge junior ko- sengetøjet fra Småfolk (og selv supplere op med de 80 kr der mangler).
  Elsker det sæt, og har ønsket mig det længe til min mindste trold :)

  SvarSlet
 87. Åh SUK!!! Der er så meget jo :o) Men hvis jeg blev den heldige, ville jeg nok vælge skildpaddeoverallsene fra KRUTTER eller noget sengetøj fra DANEFÆ/HOLLYS.
  Krydser fingre :o)

  SvarSlet
 88. Ejj! Håber, jeg lige kan nå at være med!:) Lækker web-shop, hvor jeg helt sikkert ville kaste mig over noget Småfolk - fx den fantastiske t-shirt med træer til min Anna - og en bikini skal hun klart også ha'.
  Krydser fingre!

  SvarSlet
 89. Havde robot sengetøjet været i str. voksen, var det min favorit nr. 1. Nr. 2 er Holly kortærmet med turkise kløvere (sønnens valg) og Småfolk med bambier (morens valg) Men jeg tror jeg blive nødt til at bestille, kan ikke vente på jeg vinder ;O)))

  SvarSlet