Sider

fars dag

03 juni 2011

for en gangs skyld er vi foran. Vi har nemlig fejret fars dag her til morgen. Alle er mætte efter at have spist french toast, croissanter, boller og alt det løse. Fantastisk start på dagen mens man spiser og nyder, men nu er jeg godt nok tung i det og har en smule åndenød :), og der er en fedtet opvask der venter.


4 kommentarer:

 1. Hvorfor har I fejret fars dag i dag? Det lyder som om I rigtig har hygget jer om morgenbordet.. Åh nej, fedtet opvask er den værste opvask - skynd dig at gøre det, så det er hurtigt overstået. God dag :)

  SvarSlet
 2. Hej Kamilla vi gør normalt ikke så meget ud af disse dage. Men det passede lige i dag ind i programmet derfor blev det i dag :) søndag er vi i sommerhus som er meget lille, derfor er det svært at få lov at sove længe og gaven faderen fik skal han egentlig bruge i morgen. Hav en dejlig dag

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt! Jeg elsker lange hyggelig morgenmåltider og jeres lyder ekstravagant på den utrolig lækre måde :-) Mums

  SvarSlet
 4. Kære Ann-Christine
  Det var også så hyggeligt men uhh hvor var vi mætte og jeg var lidt "stresset" over alle de ting jeg skulle brase og bage mens Holger som sædvanligt var overalt. Det er så mærkeligt for når jeg laver "arbejdstidsberegninger" har jeg stadig ikke med i regnestykket at han skal pilles ned af vindueskarme mm 15-20 gange :)

  SvarSlet