Sider

hjemmearbejde

28 juni 2011

der er mange fordel ved mit arbejde, en af dem er muligheden for at arbejde hjemme. Jeg slipper ikke helt for at køre på arbejde i dag, da jeg har en opgave der ikke kan ordnes hjemmefra, men lige nu vil jeg nyde den del af mit arbejde der inkluderer læsning på terrassen.

Min søde kokke-niece kommer på besøg fra København i dag, jeg ville lave rabarberkompot med hyldeblomster til aftensmaden, men blev ikke helt tilfreds med resultatet (jeg fik kogt den for længe) Måske har hendes uddannelse noget med mit ambitionsniveau at gøre :) Heldigvis var den aldeles glimrende på et stykke brød. Desværre ser min formiddagsmad ikke altid sådan ud, med et par fotogene kirsebær på siden, men det gjorde den i dag. Hurra for lysten til at levere pæne billeder til bloggen, for det er altså en fornøjelse at spise sådan en mad fremfor en klapsammen på vej videre.

5 kommentarer:

 1. En meget smuk mad :-)
  Sjovt, kode ordet er floti :-)

  SvarSlet
 2. Uhm, det ser dejligt ud. Også selv om din kompot ikke blev som forventet, så er det jo dejligt at den alligevel kan bruges :)

  Jeg elsker også bloggen for at give minde mig om at anrette maden så den ser indbydende - også når det indimellem bare er en mad til mig selv.

  SvarSlet
 3. Hey hvor har du købt det super fine mor krus??

  Mvh alphafeen /chrisinat

  SvarSlet
 4. Kære Losarinas mor
  Ja det er dejligt at spise noget der ser flot ud, sjovt med kodeordet :)

  Kære Ann-Christine
  Ja den smager godt og planerne for maden blev ændret så den endte ikke på bordet. Klog af erfaring endte jeg med at lave noget i forvejen så jeg ikke skulle stå og tilberede for meget med tilskuere og snak :)

  Kære Alfafe
  Kruset er købt i en lokal butik der hedder en og en hel del, men det er fra Liebe, så det må kunne hittes mange steder.

  SvarSlet
 5. Pæn mad smager underligt nok altid bedst :)

  SvarSlet