Sider

vil I høre mig klynke

15 juni 2011

Jeg er træt, sådan helt vild og voldsomt træt.
12 afsluttende eksaminer i dag. Heldigvis er der nu også 12 unge mennesker der er færdige med første del af deres uddannelse. Jeg har efterhånden prøvet det en del gange og jeg kan lide dagen, jeg er vild med energien på sådanne dage, det er dejligt at arbejde sammen med censor, som jeg i de fleste tilfælde ikke har mødt før. En dag som i dag arbejder jeg hårdt, og det skal  jeg også, jeg bliver betalt for det.
Men i det øjeblik den sidste er færdig, har fået sin karakter og er gået ud af døren så er jeg træt.  På et split-sekund er energi, fokus og opmærksomhed forvandlet til overvældende træthed.
Det sker hver gang jeg har eksamen, alligevel er jeg igen overrasket over den mur der rammer mig.
Der er nu sat musik på pladespilleren og lige om lidt sidder jeg tungt i sofaen, hvis altså jeg orker at gå derover.

7 kommentarer:

 1. Det er helt rart at høre, at I der sidder på den anden side af bordet også er trætte bagefter;) Fredag er det min tur til at vælte om på sofaen efter eksamen!

  SvarSlet
 2. Åhh Anne hvor bliver det skønt for dig at få det overstået :)

  SvarSlet
 3. Ja, jeg glæder mig også! Så er det kun håndværkerne, der mangler at blive færdige i lejligheden, og så er der dømt fred og ro:)

  SvarSlet
 4. Det er helt i orden at klynke. Vi kan jo bare lade være med at "lytte med" hvis vi ikke kan holde det ud ;-)
  Godt at det er overstået. Håber du sidder godt i sofaen nu og slapper af :-)

  -> Anne: held og lykke på fredag :-)

  SvarSlet
 5. tillykke med at have sendt nogle videre på livets vej.
  Jeg kender godt trætheden - men jeg synes faktisk også jeg mærker en enorm lettelse hver gang en eksamen er vel overstået - så vejer byrden på skuldrene lidt mindre for hver gang indtil den helt forsvinder.

  SvarSlet
 6. kære Anne
  Er de håndværkere der virkelig stadig? nu må de dase at blive færdige!

  Kære Merete
  tak :) og jo tak jeg endte i sofaen og er nu på vej i seng :)

  Kære Christina
  Jeg er også enormt glad og lettet når dagen er omme. Jeg er så imponeret over du bare tager dagene og fagene på stribe. Jeg har jo kun en dag (2 hvis det er helt vildt) hvert halve år. Men jeg kan rigtig godt lide eksamen, det koster bare noget energi.

  SvarSlet
 7. Jeg kunne ikke lade være med at smile lidt af din beskrivelse... Jeg har lige færdiggjort et modul på pd. i idræt med en eksamen og præcist sådan havde jeg det også. Min krop var lige så træt som efter en marathon. Næste gang jeg sidder til eksamen, så vil jeg tænke på, at eksaminatoren har det lige som mig...

  SvarSlet