Sider

alting har en ende

30 juli 2011

desværre også en dejlig ferie. Vi har virkelig holdt ferie, det samme har kameraet i rigtig mange situationer. Jeg er vild med at fotografere og tager ofte så mange billeder at jeg indimellem vælger at lade det blive hjemme, ellers ser jeg nemlig "motiver" overalt og kan glemme at være tilstede med børnene.
De sidste par dage har kameraet været fremme. Da vi, i går, så fætter Emil i nr 12 spille, og score, mod Barcelona var Thomas fotograf.
Nu holder vi weekend, nyder det gode vejr, bliver klar til hverdagen og klar til at sende Alberte på ferie hos Farmor og Farfar. Aftensmad, grillede burgere og sushi, så er alle glade.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes, det er en skam at lade dit kamera blive hjemme, du kan jo noget bag linsen og tager de fineste billeder :)

    SvarSlet
  2. kære Malene
    Hvor er du sød :) jeg har det nu også med for det meste, men nogen gange er det fint at lade det være hjemme. Det værste ved at lade det blive hjemme er alt det der liiige burde knipses. Jeg har ikke fået kommenteret men du har godt nok fået taget nogle dejlige feriebilleder!

    SvarSlet