Sider

Alberte, Alberte, Alberte

31 august 2011

selvfølgelig er vi vilde med Alberte og hun er helt sikkert lige som hun skal være. Men helt ærligt så ved jeg faktisk ikke helt hvordan man skal håndtere et barn, hvis eneste kommentar, til et par forældre der i ret alvorlige toner insisterer på der skal ryddes op, er følgende " jeg vil hellere skældes ud end jeg vil kede mig ihjel"
Nu sidder jeg og tænker lidt. Jeg tænker på dengang Alberte var så lille at hun ikke ville diskutere ( egentlig skal vi langt tilbage) Jeg tænker også på, om det er sandt at nogen ting bare aldrig går af mode, Bølle Bob for eksempel.

4 kommentarer:

 1. Bølle bob lever i bedste velgående og det samme gør sig vist gældende for Alberte :)

  SvarSlet
 2. Ha ha, hvad sagde I til hendes kommentar? Jeg kan simpelthen ikke stå for Alberte:) Jeg håber I skriver hendes guldkorn ned!

  SvarSlet
 3. He he, Bølle Bob er slet ikke gået af mode. Der er fx. lige kommet en ny, som min datter på 10 synger og danser til stort set hver dag, og gerne sammen med den lille på 2 år :o)
  Og faktisk så tror også mine børn engang imellem hellere "vil skældes ud, end kede sig ihjel" :o)

  SvarSlet
 4. Hej Mejse
  Ja Bølle Bob lever og hurra for det :) det er meget hyggeligt med et gensyn med Sally, Lasse og alle de andre.

  Hej Anne
  Thomas tog sig af at tilbagemeldingen :) Og klarede det fint og roligt, måske ikke helt "korrekt" for han måtte være ærlig og indrømme at han syntes det var lidt sjovt, han holdt dog fast i hun skulle rydde op:)

  Hej Lena
  Jeg er faktisk ikke helt klar over hvilken vi hører, men det er vist en gammel. Det er sjovt for min Holger på 2 er også ret vild med Bølle Bob, særligt "Lillebror Lillebror" hvilket jo kan undre mig :)

  SvarSlet