Sider

dirch

27 august 2011

under en oprydning af vores skuffer dukkede et biografgavekort op. Det blev til en spontan biograftur, derfor har jeg tilbragt min lørdag aften i selskab med Nikolaj Lie Kaas i rollen som Dirch Passer. Jeg synes det var en hjertensskærende fortælling. Jeg lod mig rive med af historien, nød mange smukke billeder og stemningen af tidsånden. Der var skønne lyseblå biler, mænd i mørke jakkesæt og hvide skjorter på stranden og bjørneklo på væggene.
Til allersidst blev jeg lidt forvirret, fordi der gik totalt musical i den. Men skidt med det, helheden var god og det var Nikolaj sørme også.


5 kommentarer:

 1. Det var da en dejlig belønning for at rydde op :)

  SvarSlet
 2. Åh ja den vil jeg også gerne se! Tror faktisk en af min skuffer indeholder det samme som din åbenbart gjorde - og ja en oprydning ville bestemt ikke være dårligt!

  SvarSlet
 3. Hej Malene
  Ja det var da helt godt, faktisk havde vi også et gavekort til en cafe, så efter biografen stod en på dessert og god kaffe :)

  Hej Line
  Jeg synes bestemt den er værd at se den film, både Nikolaj og Lars Ranthe (ved ikke lige hvordan det staves) gør det rigtigt godt. Det der gavekort har boet i vores skuffe et år, så så sjældent går vi i biografen:) og iøvrigt så blev jeg ikke færdig med min oprydning, jeg fik jo travlt med at komme i biografen ;)

  SvarSlet
 4. Den vil vi virkelig også gerne se - gad vide om den går i biffen et par år?? (vi har faktisk fået bio-billetter med børnepasning i barselsgave!)

  SvarSlet
 5. Jeg har ikke fået set den endnu, men har hørt meget godt om den og Nikolajs præstation:-)

  SvarSlet