Sider

enighed

18 august 2011

Alberte og jeg er sjældent enige om hvilket tøj og hvilke sko der er de flotteste i verden. Det er ligesom om min hang til fodform, brun og kernelæder harmonerer dårligt med Albertes hang til lyserød, glimmer og pynt. Fordi jeg nu aner lange diskussioner forude, hvis hun ikke accepterer det vi køber, er jeg ikke så "hård" som tidligere. Vi er nødt til at nå en form for enighed omkring de ting vi køber med hjem.
Med Albertes efterårssko har vi fundet et kompromis hvor vi begge er MEGET glade. Billedet taler vist for sig selv, de er da fine.
Som skrevet er vi helt enige om at skoene er fantastiske, men der hører enigheden så op. På billedet er Alberte iført en brun nederdel i fløjl. Det er mig der har syet nederdelen og jeg synes faktisk den er ret skøn. Da jeg viste den til hende, kunne jeg sagtens fornemme at hun ikke var udtalt begejstret, men tog imod den. Hun er åbentbart mere høflig end jeg troede, for den sande vurdering gemte hun til sin far " jamen far den tager jeg simpelthen ikke på, den ligner jo en hundelort" (hvordan han fik lokket hende i den ved jeg ikke, men jeg er imponeret)
18 kommentarer:

 1. Haha, hun er bare så skøn! Er vild med hendes kommentar til far. Fine sko i øvrigt...

  KH Tine

  SvarSlet
 2. Hej Tine
  Ja jeg synes også den sarte rosa passer rigtig godt til fodformede :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de sko fede, for ligesom Alberte kan jeg godt have hang til lidt hverdagsglamour ;o) De kunne sagtens få lov at flytte ind hjemme hos mig.

  SvarSlet
 4. De er såååå fine de sko og hvor er hun mega sjov!! Det lyder fuldstændig som her hjemme. Jeg har faktisk også overgivet mig ret meget til Lillys mining om lyserød og glimmer, for jeg kan så tydeligt huske hvor flov jeg var da jeg opdagede at de fodformede fra Halgren og det arvedes tøj slet slet ikke var smart!!

  SvarSlet
 5. Hehe, hun lyder altså som en sej lille en. Dejligt at I kunne blive enige, for de er altså også bare fine de sko der (og at man så samtidig kan passe på sine fødder!! perfekt)

  Kh

  SvarSlet
 6. Arh hvor er det godt!! Tænk dig så velopdragen. Man skal da ikke såre en anden ansigt til ansigt:-)

  SvarSlet
 7. Hvor ER de skønne de sko! Perfekt kompromis! Hvor er de fra? Vi er nemlig også på udkig efter et par "pæne" sko, som både skal kunne bruges til barnedåb og til overgangssko.

  SvarSlet
 8. De er rigtig lækre, de må findes til drenge også, fortæl lige hvad mærke det er...;) JW skal nemlig også snart have nye...

  SvarSlet
 9. Lækre sko! Og selvfølgelig har en pige da sin egen mening om hvad hun skal have på, ha ha.

  SvarSlet
 10. Ha ha ha - hvor er hun sjov.. Men skoene er da super skønne - dejligt at i er enige der!

  SvarSlet
 11. Med den bestemthed skal hun nok blive en bedårende teenager ;)

  SvarSlet
 12. Hej Ida
  Mellem os kiggede jeg faktisk efter om mon havde dem i min størrelse :)

  Hej Line
  Det er dejligt at høre at jeg ikke er alene. jeg har bare en fornemmelse af at Lillys glamour er mere lækkert end Albertes, Alberte falder nemlig for sådan nogle disney polyester udklædningskjoler og de kan slet ikke måle sig med det skønne skørt Lilly har på der hvor I sidder på trappen :)

  SvarSlet
 13. Hej Anne
  ja jeg må se at kigge bedre efter de pæne lyserøde sager

  pimp me up
  Vi er enige :)

  Hej Maja og Mette
  de er fra pom pom, vi har aldrig købt sko derfra før, mende er fine i læder og sål. Jeg har også set dem i flere brune farver, det bliver ikke mindre skønne i brune :) Disse er købt billligt hos Mille mi på udsalg.

  Hej Julia
  ja selvfølgelig skal hun da det :)

  Hej Fru Thornholm
  Ja det er rart vi ikke skal diskutere om at hun skal have dem på hver gang vi skal ud af døren :)

  Hej Malene
  Jeg tør slet ikke tænke så langt :) puha!

  SvarSlet
 14. Hej Heidi.
  Sikke nogle yndige sko :) desværre ikke lige den form der passer min datter :( men ellers kan jeg da i den grad nikke genkendende til bestemte unge damer :)
  Tak for god læsning og inspirerende indlæg

  Knus Karina

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Kære Karina
  Tak for din kommentar, det er sødt af dig.
  Mange hilsner Heidi

  SvarSlet
 17. Hi..hi.. har en datter på fire. Hun nægter så kategorisk at gå i bukser... Noget af et chok for moderen; min søn er stadigvæk (han er syv) HELT ligeglad med hvad han har på. Har fx lige fået de samme sko som din datter - dog i brune, så ond er jeg trods alt ikke *S* - og synes de er seje : )

  SvarSlet