Sider

langtidsbagte tomater

10 august 2011

For tiden bliver det meste af min mad toppet med et par eller 5 langtidsbagte tomater. Hvorfor? fordi de smager godt og så har jeg sindsygt mange af dem.  Jeg er sådan indrettet at hvis jeg spiser noget godt vil jeg straks have mere. Det er helt sikkert at hvis jeg fx. er et sted hvor jeg får pandekager (som jeg elsker) så er jeg helt urolig indtil jeg får lavet flere pandekager hjemme. Får jeg hummus til frokost på arbejdet, så skal jeg helst selv hjem at sætte kikærter i blød til mere. I sommerferien var det hjemmelavet sushi der lige skulle prøves af og blev lavet igen og igen og igen. Torsdag i sidste uge lavede jeg en lille portion langtidsbagte tomater, jeg har lavet dem før, men denne gang fandt jeg en opskrift her. De var gode, hvilket resulterede i, at jeg i weekenden købte kilovis af små tomater, som min ovn bagte det meste af søndag. Jeg er ikke helt klar over hvor længe de kan holde sig og selv om jeg har givet nogen væk, har vi stadig en hylde tomater i glas stående i køleskabet, derfor bliver alt hvad der toppes kan selvfølgelig toppet. Næste "projekt" har jeg lovet bliver en mindre portion, også selvom det smager mig rigtig meget i første omgang.



7 kommentarer:

 1. Herhjemme er vi osse ret pjattet med bagte tomater.. Især fordi de faktisk ikke er ret mange måneder af året hvor tomaterne smager af noget her i Danmark, men en tur i ovnen, jo længere, jo bedre, så smager selv de kedeligste tomater af sommer :)

  SvarSlet
 2. haha. Der ligner du lidt mig:-).. når man lige får smag for noget, skal det være her og nu (og man kan lige så godt lave dobbelt portion).

  SvarSlet
 3. Umm, cravede for langtidsbagte tomater til vores aftensmad igår, men kom for sent i gang og tog chancen med "hutigbagte tomater" i stedet for. Men det var selvfølgelig ikke nær det samme :( Må have lavet et lager til køleskabet :)

  SvarSlet
 4. Ha ha. Sådan har jeg det også. Hvis jeg får smag for noget nyt, kan jeg spise det til alt og nemt finde en undskyldning for at lave det igen:)

  SvarSlet
 5. Det er godt at høre det ikke kun er mig der kan gå amok :) Jeg tror jeg skal prøve at bage noget brød med tomater, så ryger der også nogen der ;)

  SvarSlet
 6. Sikke en fin blog- og de tomater ser lækre ud! Det skal helt sikkert prøves!

  SvarSlet