Sider

måske sku vi se at få ryddet op

01 august 2011

Jeg er slet ikke overrasket over vores konstante fornemmelse af at være ved at drukne i ting og sager herhjemme. Det er ganske enkelt fordi vi gemmer på alt for meget. I dag var stikordene fra mig til Thomas: "gider du lige holde lidt øje med Holger, han er blevet ret interesseret i kameraet" Holger supplerede "mig stur kamera"
3 minutter og en tur i kælderen, så var Holger ejer af et analog spejlrefleks, samt et lille kompakt, der ikke har virket i 3 år. Nu er de bare flyttet fra en kasse i kælderen og op i stuen. Dejligt! Måske kan de bo i skuffen med de 8 gamle mobiltelefoner
Heldigvis er Holger glad, og selvom man kunne tro det modsatte, er moderen helt overbevist om, at han nok skal lære det der med at fotografere.

15 kommentarer:

 1. Dejligt når det gamle skrammel igen kan sprede glæde :)

  SvarSlet
 2. Dybt, dybt koncentreret!
  Og det er en moders job at se talent hvor andre kan tvivle. Han har også en del år endnu til at fange det.

  SvarSlet
 3. Det er da også fjollet, at man ikke skal kigge ind i det store hul i stedet for det lillebitte. Jo, han har fat i det rigtige ham Holger ;)

  SvarSlet
 4. Hej Linsens
  Ja ikke :) han kan faktisk godt, men er meget interesseret i teknikken ;)

  Mejse
  Tak for din positive måde at se det på :)

  Ida
  Ja han var meget stille længe så det var vist godt nok, trods endnu mere at rydde op

  Tina
  Ja det er nu meget sjovt, men det skal jeg jo synes som hans mor ;)

  Tine
  Ja så skidt med rodet :)

  Og tak til Jer alle fordi ingen af Jer giver mig ret i vi burde få ryddet op!

  SvarSlet
 5. Hej Malene
  Ja egentlig var det da noget nemmere:)

  SvarSlet
 6. Hej frk Ranke
  Jeg har lige brugt en halv time på at tage "selvportrætter", men jeg bliver alligevel for blufærdig når det kommer til stykket. Det er åbentbart ok at udstille familien, men mig selv uha nej tak ;) jeg tør ikke.

  SvarSlet
 7. Hehe. Det er virkelig et super skønt billede :D

  SvarSlet
 8. Han er allerede ved at udvikle en ny og spændende teknik:-)

  SvarSlet
 9. Det ser super spændende ud det han har gang i. Det er da stort i den alder at få et kamera. Han bliver en stor fotograf en dag (kan jo ikke blive andet med den mor ;-) )

  SvarSlet
 10. Hej og tak for Jeres kommentarer
  Rikke det ER fornemt at få sådan et kamera i den alder, også selvom vi aldrig kommer til at bruge det igen. Efter han havde fået det fik jeg det helt skidt med at han gik og tabte det, jeg synes på en elle anden måde det var vildt respektløst både overfor teknikken men også materialistisk af h.... til, at han bare får sådan en fin ting at lege med. Thomas kunne fortælle at det store faktisk også er i stykker og ville koste ret meget at få lavet. Det var åbentbart derfor vi stoppede med at bruge det. Det kunne jeg bare ikke lige huske. Nu har jeg god samvittighed over at det i det mindste bliver brugt til noget :)

  SvarSlet