Sider

Hr. skæg

11 september 2011

ER altså skæg. Vi brugte noget af vores lørdag på bogstavskoncert og det var en rigtig god oplevelse. Alberte var begejstret fra først til sidst og levede sig fuldstændig ind i det hele, råbte når Hr. skæg stillede spørgsmål og sang og dansede. Holger sad stille i den time koncerten varede, allermest tror jeg det var fordi han fulgte med og var betaget over det hele, på et tidspunkt var det dog fordi han var bange. Hr. Æg sang for højt, det var heldigvis kun en enkelt sang. Jeg er fuldstændig vild med den mand, hans musik hans pædagogiske talent. Jeg kan kun anbefale koncerten, både til børn på (næsten) 5år og dem på 2 år, det var intet mindre end fantastisk.

6 kommentarer:

 1. Åh det glæder jeg mig til.. har lige bestilt billetter til showet her på egnen, til om en mdr.s tid.. :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor fedt! Det vil vi da overveje med K som elsker at se hans programmer..;)

  SvarSlet
 3. Vi så ham også lørdag i Viborg - han er genial :)

  SvarSlet
 4. Hej Rakel
  Det kan I godt glæde dig til. Vi var i Grenå, men han kommer her til Randers på torsdag og et øjeblik overvejede jeg om Alberte og jeg skulle tage en koncert mere. Men det bliver bare lidt stalkeragtigt ikke ;)

  Hej Annchen
  Det skal i gøre, han er go!

  Hej Natanja
  Han har haft travlt vi var i Grenå :) ja genial det er han altså, hele bandet var godt synes jeg.

  SvarSlet
 5. Hej Heidi.
  Malte og mig har billetter til torsdag på 1. række og vi glæææder os. Nu glæder vi os endnu mere!
  Kh Stine

  SvarSlet
 6. Nå så var det jer han skulle videre til i lørdags, efter han holdt koncert i Viborg. Og der var det jo godt, at Selma for nylig havde fået en CD med hr Skæg! Så var han lidt nemmere at forholde sig til:-)

  SvarSlet