Sider

på første parket

04 oktober 2011

Engang havde vi en have, nu har vi noget der ligner en pløjemark, til gengæld tror jeg det ender godt. Når man er en dreng på 2, så tror jeg faktisk ikke der findes bedre underholdning en en "gravko" og "dræbermænd" (kommer sig vist af at jeg kom til at omtale kloakmesteren som drænmanden)  og når man elsker snegle (også dræbersnegle) og ikke aner hvad dræber betyder er dræbermænd bestemt ikke et skældsord. Nå men Holger har ihvertfald fulgt den her transformation tæt. Jeg håber bare ikke de rare mænd er såret på deres faglige stolthed over den meget nøje inspektion af deres arbejde.

6 kommentarer:

 1. Små drenge har de mærkeligste interesser! Mon ikke mændene bare har syntes at det var hyggeligt med selskab og fagligt betonede spørgsmål?

  SvarSlet
 2. Åh, han manglede bare lige dåse ølen! ;)

  Åh, spøg til side... ;)
  Men sikke en skøn knægt!

  Efterårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 3. Er vild med at han har taget egen stol med :-)

  SvarSlet
 4. Hej Ida
  Ja man kan undre sig men jeg er nu imponeret over hans tålmodighed, især når jeg tænker på han ikke kan koncentere sig om fx tegnefilm i mere end 5 minutter. Og gad vide om "gravkoen henn" "a laver du dæbermand" kan betegnes som fagligt betonede spørgsmål ;)

  Hej Christina
  Jeg kan lige se hvad du mener ;)

  Losarinas mor
  Ja det så sjovt ud, tidligere havde han faktisk to stole, en til en legetøjsfigur han kunne sparre med :) men da turde jeg ikke hente kamera da maskinerne var lidt for tæt på, så jeg vurderede han skulle holdes under nøje opsyn.

  SvarSlet
 5. Han skal da have sin egen mini gravko og hjælpe til. Jeg havde min helt egen "Mulle" som barn, og det var et hit i haven ;)

  SvarSlet
 6. Hvor er han sød :-)
  Her hjemme er maskiner også et hit! Da nogle naboer to huse længere nede ad vejen fik gravet hele haven op, stod vores knægt ude på fortovet og råbte GRAVKO!! (sådan ca. 700 gange)

  PS. også sikker på at det nok skal blive godt. Selvom det at få lagt dræn ikke er det fedeste... man kan jo ikke se hvad alle ens penge er gået til bagefter (medmindre man har haft store fugtproblemer i kælderen forinden)

  SvarSlet