Sider

adventskrans

29 november 2011

egentlig havde vi ingen adventskrans, men på vej hjem fra arbejde cyklede jeg forbi nogle buske/planter med nogle frøstande jeg synes var ret sjove. Mange af planterne var brækket i stormen så jeg synes godt jeg kunne tage nogle med hjem. Jeg klippede grenene i mindre stykker og de er så gode til at hænge fast at jeg kunne forme en krans bare ved at sætte dem sammen. Med en gammel skifferflise, lidt perler og bånd i fine farver endte det med en adventskrans. Jeg aner ikke hvad det er, men jeg har på fornemmelsen at jeg ikke bare skal kaste dem i haven når jeg bliver træt af at se på dem.

8 kommentarer:

 1. Den ble virkelig kjempefin! Ü God advent!

  SvarSlet
 2. Ej hvor er den fin.. Det stikkeende look klæder perler og lys godt..:)

  SvarSlet
 3. For en fantastisk smuk adventskrans!!!

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin og inspirerende...herhjemme er adventskransen pt 4 hvide lysestager fra Ikea...;)
  Hej fra Maja B

  SvarSlet
 5. Hej og tak for Jeres kommentarer. Det er ikke alle herhjemme der er lige begejstret. Alberte mener bestemt ikke det er en rigtig adventskrans :)

  SvarSlet
 6. de er da dekorative- og du har nok helt ret i at de nok ikke gør sig så godt i haven- jeg tror det er en slags burrer som klæber til alt- og som vi da jeg var barn brugte som kasteskyts mod hinanden... og der er endnu ikke dukket nogen adventskrans op her... der ligger nogle grene ude i carporten og venter på at komme indenfor..

  SvarSlet