Sider

et ur

07 november 2011

jeg har fået et ur, det er købt i den japanske kæde muji, hvor jeg købte forskellige fine ting.
Det er enkle og overskuelige butikker med en grundlæggende filosofi, som jeg kun kan synes om.  Det er et megt fint ur til prisen og kan med lidt god vilje godt være discount udgaven af "Karens" uniform Wares.


8 kommentarer:

 1. fint & simpelt. de laver så mange pæne ting og sager.

  SvarSlet
 2. Det er rigtig fint, og jeg kan rigtig godt li at det er så dejlig enkelt!

  SvarSlet
 3. Når jeg ser sådan et ur og kan mærke at jeg synes det er pænt så kan jeg ikke lade være med at føle mig voksen. Husker hvor tit min mor og hendes vendinder talte om pæne ure da jeg var lille - om hvem der ønskede sig hvilke ure i jule gave osv. Det var især george jensen bøjle ure som var populært....min mor fik aldrig et:-( - Nu ønsker jeg mit et - i sort....det var bare et lille barndomsminde:-)

  SvarSlet
 4. Hvor fint. Ønsker mig også sådan et helt simpelt ur!

  SvarSlet
 5. Jeg elsker, at det er lidt grafisk og råt.
  Jeg ønsker mig i øvrigt en CD afspiller fra Muji til jul.

  SvarSlet
 6. Hej Linda
  Ja de har altså nogle fine ting. Jeg kunne ha købt en del men holdt mig til uret en blog og nogle tusser. De havde også noget ret lækkert tøj

  Hej Anne
  Jeg faldt også for det enkle :)

  SvarSlet
 7. Kære Line
  Jeg blev helt rørt over din kommentar, jeg læser det som om du ikke har din mor mere og det vidste jeg ikke. Egentlig ville jeg skrive du sku se at få købt det ur men jeg var ikke klar over de er så kostbare ( ihvertfald dem jeg lige fandt på min lyn søgning) jeg er sikker på min søster fik et engang, men aner ikke hvor det er nu men det kostede med sikkerhed heller ikke 17.000 :)
  Hvis du sådan rigtig ønsker dig det så håber jeg virkelig du får det engang :)

  SvarSlet
 8. Kære Sebrina og Nicolai
  Tak for din kommentar, det er et fint ur, særligt til prisen jeg tror jeg gav 35 pund for det så det kan fint bruges mens jeg sparer :)

  Hej Malene
  Den er garanteret også fin, jeg faldt for et par højtalere men købte dem ikke.

  SvarSlet