Sider

skoldkopper, pizza og te

21 november 2011

Alberte er ramt af skoldkopper, hårdt ramt. Det kræver noget organisering at få det til at gå op med arbejde. Igen er jeg heldig med mit job. I dag fik jeg "lov" at tage afsted, men de næste par dage satser jeg på "hjemmearbejde" . Der er god tid til lang morgenmad, tændte stearinlys, hjemmebag, varm te og hyggelige film. Ser man bare på de billeder jeg har taget ser det nu ganske hyggeligt ud. Med til sandheden hører også lange søvnløse nætter, feber, skrig skrål og kedsomhed. Jeg tror faktisk det værste er overstået, så selvfølgelig ser jeg frem til en fridag i morgen. (det første billede er vores "eftermiddagsmåltid" vi var sultne, så til vores daglige te varmede den pizza, der egentlig var vores til aftensmad, nu spekulerer jeg på om vores aftensmad skal bestå af knækbrød og frugt)


8 kommentarer:

 1. Stakkels Alberte! Håber hun snart få det bedre, så I kan få nogle gode "fridage". Kram

  SvarSlet
 2. Åh hvor synd... Venter også "spændt" på, hvornår Aya skal blive ramt. Heldigvis er jeg studerende, hvilket også giver mig okay muligheder for en "fridag"... Så det behøver ikke at vare flere år før de viser sig ;)

  SvarSlet
 3. Jeg håber I får jer en god aftensmad. Og allermest håber jeg at Albertes skoldkopper snart er helt væk. God bedring til hende

  SvarSlet
 4. Stakkel Alberte! Rigtig god bedring med hende. Og ja, det ser ganske hyggeligt ud på billederne ;)

  SvarSlet
 5. Godt med lidt fleksibilitet. God bedring til den lille frøken.

  SvarSlet
 6. Dejlige stemningsfulde billeder, og rigtig god bedring derhjemme :)

  SvarSlet
 7. Årh nej ikke de forbandede skoldkopper!!! Jeg mindes med gru hvordan vores 2 børn havde skoldkopper i sommerferien...2 uger i træk!!! Håber de snart er på retur - rigtig god bedring.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Kære Tine
  Hun har fået det bedre, så nu er det bare fridage :)

  Kære "Sabrina og Nicolaj"
  Jeg kender godt det med at håbe på de kommer, Alberte har en lillebror og vi kigger dagligt om der ikke lige skulle være kommet en enkelt, de ville være nemmere at få det overstået å samme tid.

  Kære Christina
  Vi fik morgenmad til aftensmad :) det smagte dejligt. Alberte er ved at være ret frisk men har stadig en del elementer der ikk er kommet skorpe på, faktisk tror jeg ikke hun kommer afsted før mandag, fredag hvis vi er heldige.

  Kære Mette
  Tak :)

  Kære Malene
  Ja det er det gode ved jobbet det skal jeg huske de aftener jeg bander over at jeg sidder og arbejder.

  Kære Sofia Tak :)

  Kære "By Myr"
  Åh 2 ugers sommerferie med skoldkopper lyder ikke rart og skoldkopper i varmen er heller ikke rart at tænke på.

  SvarSlet