Sider

hjemmearbejde og julesul

17 januar 2012

i morges tog jeg en hurtig beslutning om at arbejde hjemme i dag. Jeg har fået andet skema end det først var tiltænkt, det er ok, men skønt med en rolig dag i dag til at skabe et nyt overblik over mine arbejdsopgaver. Julen har været god ved mig, eller måske er det i virkligheden alt det hjemmebagte brød. Ihvertfald bliver det mere og mere nødvendigt med store t-shirtkjoler. Derfor har jeg også været på en lang løbetur. Jeg kan godt lide kjolerne, men jeg vil ikke være tvunget til at gå i dem.

I går kom Bedstefar til aftensmad, han havde primula med. De er så meget mere mig end julestjernerne.


4 kommentarer:

 1. Kære Heidi - jeg tror ikke sådan lige du får brug for t-shirtkjoler (i hvert fald ikke behov for dem på den måde du beskriver).
  Frisk med en løbetur. Jeg har lige fået en ny ipod nano, som også gerne skulle luftes snart (det kræver bare, at der er en far herhjemme, og det er lettere sagt end gjort).

  SvarSlet
 2. Kære Christina
  Jeg kan heldigvis stadig passe andet tøj, men hvis jeg ikke stopper op nu så ender jeg i større gevanter :) det er helt sikkert. Jeg tænkte faktisk på at min surdej både er lavet på hvede og rug, kan det være derfor din er mere sur i lyst brød ?

  SvarSlet
 3. Mht løb så kan jeg også have svært ved at komme afsted når børnene er hjemme, derfor benyttede jeg mig af muligheden i dag. Det kan være du skal ha en baby jogger :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes vores vognpark allerede er rimelig stor, og jeg synes dælme også de er ret pebrede sådan nogle joggere. Jeg skal nok finde tid. Jeg bilder mig altid ind, at det kun kan blive bedre i næste uge mht fars arbejdstider:-).. (måske har jeg også selv lidt for gode undskyldninger:-)).

  Min surdej er lavet på graham, rug og hvede. Måske har jeg bare kommet lidt for meget i! Det skal prøves igen!

  SvarSlet