Sider

en weekend

01 april 2012

Vores lørdag morgen startede meget roligt med at sove længe og spise morgenmad uden børn. Ahhhh.

Ellers har vi lavet påskeæg, nydt at de første grene blomstrer, slappet af, læst i en ny bog og hvad man ellers gør når det er weekend uden planer.
Alberte bestemte sig i dag for at det var hendes mad-dag. Jeg tror det var en meget snedig måde at afværge et nej til de tarteletter hun lige stod og forelskede sig i, i Rema 1000. Albertes præferencer for mad spænder vidt og det er jo kun godt. Sidst hun havde mad-dag stod den på kinesiske pandekager med peking-and og i dag var der så tarteletter med høns i asparges på menuen.

I øvrigt har vi igen igen kigget på bil, vi fik fin service og skulle til sidst udfylde et elektronisk spørgeskema omkring vores oplevelse af serviceniveauet. Et af spørgsmålene lød "blev I forstyrret undervejs" vi overvejede at skrive stort JA, men var i tvivl om om det var fair når vi nu selv havde medbragt de to irriterende og insisterende halvhøje, der blev ved med at afbryde.
10 kommentarer:

 1. Hvor er hun sej!! Tænk at lave pandekager med pekingand i den alder. Wow!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hun er sej men bare lige til orientering så blev hun inspireret af en kogebog :) det kom ikke ud af det blå.

   Slet
 2. Godt gået Alberte! Jeg får lige pludselig enorm meget lyst til tarteletter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de var nu også meget gode, skønt for os med en undskyldning for at spise butterdej :)

   Slet
 3. Tarteletter er da SÅ meget børnemad, selvfølgelig. Må få manden til at lave det snart..
  Mine unger sidder ofte og råber på lever og blomkålsgratin. Skønt med u-kræsne børn:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja egentlig. jeg ved ikke om Holger nogensinde har fået det, han ville faktisk ikke spise den. Men det er ikke til at vide om det havde noget med smagen at gøre han har sit helt eget spisemønster. jeg vil ikke kalde mine børn u-kræsne men lysten fejler ikke noget, det er oftere når det skal indtages der bliver problemer. Blomkålsgratin tror jeg ikke på herhjemme desværre. Men nu får jeg lyst til blomkålsgratin :)

   Slet
 4. Skønt med en datter som spiser både and og tarteletter. Herhjemme har vi en altspisende og en kræsenpind. Noget af en udfordring med den sidste :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. And og tarteletter går, men fyldet i går gik ikke :) og jeg husker det ikke men jeg kan forestille mig at tilbehøret til anden heller ikke gled helt nemt ned :) Alberte har store armbevægelser når hun skal planlægge og lave maden. Hun bliver lidt mere snæversynet når det skal spises :) Holger spiser når han er i humør til det. Jeg aner ikke hvad han kan lide for det skifter hele tiden.

   Slet
 5. Arhh det er da tarteletter vi skal have i aften:)
  Det ser da bare super lækkert ud...

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er en smaddergod ide med maddag til ungerne.

  SvarSlet