Sider

et påskebord og noget om at gå på kompromis

10 april 2012

Søndag kom bedstefar til frokost. Alberte og jeg gjorde os umage med at dække pænt bord. Vi kunne bare ikke blive enige om servietterne. Jeg havde købt dem med de lilla tern fordi jeg synes de passede så fint til påske. Alberte mente derimod at de blomstrede var lige i øjet. Jeg ville ikke give mig, hun ville ikke give sig. Mens jeg stod og biksede æggekagen sammen, fandt Alberte på løsningen med to servietter pr mand og henvendte sig til mig med ordene "er du så tilfreds ? så har du også fået din vilje" det var jeg egentlig ikke men i retfærdighedens navn syntes jeg, at jeg var nødt til at accepterede kompromisset.

Hvis der er nogen der kan skimte et hjerte i  vinduet på det tredje billede, så er det altså rigtigt nok at det hænger der. Strengt taget er det vel julepynt, men jeg har lige fået det af Christina og det er så fint at jeg ikke kan få nok af at kigge på det.


14 kommentarer:

 1. Det ligner et dejligt påskebord.
  Jeg tror at du engang om mange år, bliver rigtig glad for Albertes selvstændighed:).. (Selvom jeg nu også tror at du er glad for den et eller andet sted nu).
  Dejligt at hjertet kunne bruges og det nåede sikkert frem. Det håber jeg også resten af pakken gjorde, eller må vi lige snakke sammen:) Tak for lån.

  SvarSlet
  Svar
  1. Christina du har ret, jeg er vild med Albertes selvstændighed :) selvom kampene er hårde indimellem.

   Slet
 2. Hvor ser det fint ud med karse i de gaml kopper... Det skriver jeg mig da lige bag øret. Det er da rigtigt dekorativt især på et påskebord som pynt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ret fint og nemt med de gamle kopper :)

   Slet
 3. Smukt påskebord! Jeg synes det ser rigtig fint ud med servietterne....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da som det skal være :) jeg synes heller ikke jeg ville blive ved at holde fast i min egen ide.

   Slet
 4. Fantastisk historie & dygtig konfliktløsende datter. De er skønne i den alder, selvom man til tider ikke liiiige kan se det selv ;) kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja til tider er hun mere moden end mig :) nu var dette ikke en egentlig konflikt, men nogen gange skal det lidt på afstand før man kan se det sjove i det :)

   Slet
 5. Der er da en politiker gemt i hende ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske er hendes fremtid der. Det må hun overveje :)

   Slet
 6. Kompromiser kan være nødvendige med små selvstændige damer :) Sikke et fint dækket bord. Rigtig fint med den tæt plantede karse i skålene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man må sige karsen er tætplantet. Den er vokset op i flere lag. Det er slet ikke til at se vi har klippet øverste lag af, der er ba vokset mere op.

   Slet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. Hvor er det hyggeligt, at I har sået karsen i kaffekopper!

  SvarSlet