Sider

turister hos os selv

05 juni 2012

I dag har vi været lidt ligesom turister i vore egen by. Vi bestemte os ihvertfald for at få prøvet en offentlig legeplads/aktivitetsområde af. Det har ligget lige i nærheden af hvor vi bor et godt stykke tid efterhånden, men vi har bare altid kørt forbi. I dag da vi endelig fik det besøgt ordentlig, så stod vi og talte om at det er et sted vi sikkert ville have stoppet op ved og været imponeret over hvis vi var i en fremmed by. Det er vi ikke, vi kunne nå hjem til aftensmaden og det kostede ikke en krone.
5 kommentarer:

 1. Fedt gjort - fed ide!! Min store dreng har været til fødselsdag med start der på parkourbanen ved Tronholmen og han var helt med det.
  Tror vi skal gøre som i og lege lidt turister i vores egen by

  SvarSlet
  Svar
  1. nogen gange er det ok at forsøge at se sin by med et lidt andet perspektiv, der er jo egentlig mange ok ting her vi kører bare ofte ud af byen i stedet. Nu skal vi vist være hjemme i sommerferien så kan vi jo lege lidt mere turister :)
   god ide med børnefødselsdagen.

   Slet
 2. Sikke en fed legeplads - mine unger vil bestemt også elske den! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. nogen gange skal der ikke så meget til :) bare vi kan tage et lille stop på en stump græs på vej hjem på cykle hvor børnene kan spise rester fra madpakken så er de så glade, så er vi på skovtur :)

   Slet
 3. Hmm - kan ikke gætte, hvor det er henne?
  Mon ved havnen?

  SvarSlet