Sider

Holger 3 år

13 juli 2012

Så er Holger blevet 3 år.
Vi var helt klar til den store dag, desværre kan man ikke sige det samme om Holger. Han var sløj og havde høj feber. Vi fejrede ham alligevel, og måske egentlig for meget, for dagen efter, var han endnu mere syg.
Han havde faktisk været dårlig og med høj feber flere dage inden, men kvikkede lidt op aftenen før sin fødselsdag, så vi kørte på.
Torsdag måtte vi til lægen og hans inefektionstal var forhøjede, så nu er han i behandling med noget antibiotika. Det ser ud til det hjælper, for i dag har han haft første feberfri dag i en uge.
Det er skønt, for det er ikke helt så sjovt at holde ferie, når man er tvunget til at være hjemme hele tiden og så er det jo bare hårdt med syge børn.
Både at se på de har det skidt, men faktisk også at rumme alt den elendighed både nat og dag, i så mange dage. (jeg ved der er nogen der har det værre, så det er ikke for at pive, jo jeg piver lidt, men derfor ved jeg godt, der er nogen der har det værre)
Lad os sige det sådan, Holger har haft det skidt ingen tvivl om det, men der er altså heller ingen tvivl om at den unge mand ikke lider i stilhed.

Holger fik så mange fine gaver, fodboldstøvler og fodboldtrøje af farmor og farfar. Racerbane af bedstefar Alberte havde købt gave for sine egne penge og havde selv lavet gavepapir.  Vi havde købt fodboldmål og fjernstyret bil og så fik han flere bolde og "drenge" playmobil af sine fætre og kusiner. Det er godt han har en søster, ellers skulle vi nok have overvejet om han måske skulle udfordres lidt på kønsrollerne. Men vi er dækket ind, det er ikke så længe siden han var i strutskørt.

6 kommentarer:

 1. Åh, tillykke med den lille mand og godt, at han er ved at være ovenpå igen! ;)

  God sommer..
  /Christina

  SvarSlet
 2. Et kæmpe tillykke med ham. De bliver så store så hurtigt :)

  SvarSlet
 3. Tillykke til Holger:) Hvor er det sejt af Alberte selv at købe gave til ham!

  SvarSlet
 4. Tillykke med Holger. Jeg håber at alt sygdom forsvinder hurtigt, så i alle kan friske op. Vi er selv nede med hoste og snotnæser, og det er ikke sjovt.

  SvarSlet
 5. Tillykke med den lille fyr. Jeg håber, han snart kommer på højkant igen, så han rigtig kan nyde de fine gaver.

  SvarSlet
 6. Hov hov, du piver bestemt ikke (og det må man altså godt). Jeg synes bestemt godt man må have bare lidt ondt af sig selv - jeg får det bestemt ikke bedre af, at vide andre har det værre end mig selv :)

  SvarSlet